ARLA® MADLØJER

Lav mere mad med børnene

Madlavning er både en god og sjov måde for børnene at lære, hvor maden kommer fra. Her på siden finder du vores bedste tips til at tilbringe mere tid i køkkenet og lave mere og bedre mad sammen.

Bedre madvaner til næste generation

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at ca. 230.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Bedre madvaner | Arla

#børnikøkkenet

Børnevenlig aftensmad

Aftensmåltidet er en oplagt mulighed for at inddrage børnene mere i madlavningen. Det kan være både sjovt og lærerigt at lave aftensmad. Det hjælper appetiten på vej, når man selv er med til at tilberede maden. Se vores bud på god, børnevenlig aftensmad nedenfor.

Gode råd til at få børnene med i køkkenet

Madlavning skal ikke være en sur tjans. Tværtimod så bør det vække lyst og glæde at skulle være med til at lave mad. Her får du vores bedste råd til at sikre en god og frivillig madkultur hjemme hos jer, baseret på Arlas egen MADlejr for børn.

Gode råd til at få børnene med i køkkenet

Idéer til børnenes madpakker

Madpakkerne behøver ikke at være tørre og kedelige. Der findes masser af muligheder for at lave spændende og inspirerende madpakker - og ungerne kan selv være med til at lave dem. Se vores inspiration til madpakker nedenfor.

Hvad kan dit barn lave i hvilken alder?

Madlavning med børn handler i høj grad om at møde dem på deres præmisser. At vække deres interesse for mad, når de er små, og lade dem gøre ting selv, når de bliver større. Vi har samlet en række gode råd fra andre forældre og fra Arlas egen madekspert Britta Surland.

 
Hvad kan dit barn lave i hvilken alder?