Pizza med skinke og grønt

Pizza med skinke og grønt

15 min
Arbejdstid: 15 min
Pizza med skinke og grønt er færdigkøbte pizzabunde, der smøres med smagssat fraiche og toppes med lynstegt broccolini, cherrytomater og skinke. Pizza med skinke og grønt er super lækker pizza på bare 15 min.
Se den {klassiske} version
https://www.arla.dk/opskrifter/pizza-med-skinke-og-gront/

Sådan gør du

  • Smør fraichen ud i et tyndt lag på de 2 pizzabunde.
  • Fordel rødløg på bundene og bag dem 7-8 min ved 250° - traditionel ovn.
  • Varm imens en pande godt op med olien og steg broccolinierne ved kraftig varme i ca. 2 min. Tag dem af varmen og drys med salt.
  • Fordel skinke, stegt broccolini og tomater på pizzaerne og server.

Kan du lide din pizza lidt spicy, kan du i stedet smøre bundene med fraiche med paprika & chili - vores røde variant af smagssat fraiche.

Energiindhold for hele retten:

6893 kJ / 1647 kcal

Næringsindhold pr. 100g

588 kJ / 140 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 22,4 % 7,8 g
Kulhydrat: 49,3 % 17 g
Fedt: 28,3 % 4,5 g

Ingredienser

2 dl Fraiche med parmesan & hvidløg
2 Forbagte pizzabunde
1 Lille rødløg i tynde ringe (ca. 75 g)
Topping
½ spsk Olivenolie
200 g Broccolini i mindre stykker
¼ tsk Flagesalt
6 skiver Lufttørret skinke
200 g Halve cherrytomater