6217 kJ / 1486 kcal
480 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 20,9 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 62,6 % | 17,7 g |
Fedt: | 16,5 % | 2,1 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Gær
|
15 g |
---|---|
Vand - lillefingervarmt
|
1½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Olivenolie
|
1 tsk |
Pizzamel (ca. 1 dl)
|
60 g |
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
200 g |
Koncentreret tomatpuré
|
1 dl |
---|---|
Kogt røget skinke i strimler
|
100 g |
Hakkede syltede jalapenos
|
1 spsk |
Hakkede grønne oliven fra saltlage
|
25 g |
25 g | |
Cheasy® Revet Mozzarella 13%
|
50 g |
Tørret oregano
|
2 tsk |
Fintsnittet hvidkål
|
300 g |
---|---|
Gul peberfrugt i mindre stykker (ca. 125 g)
|
1 |
Icebergsalat
|
100 g |
Friskpresset citronsaft
|
|
Skovsyre
|