Pizza med skinke, chili og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Dejlig voksenpizza serveret med rustik kålsalat

Ingredienser

Antal portioner

Dej

  • 15 g gær
  • 1½ dl vand - lillefingervarmt
  • ½ tsk groft salt
  • 1 tsk olivenolie
  • 60 g pizzamel (ca. 1 dl)
  • 200 g hvedemel (ca. 3½ dl)

Fyld

Tilbehør

  • 300 g fintsnittet hvidkål
  • 1 gul peberfrugt i mindre stykker (ca. 125 g)
  • 100 g icebergsalat
  • friskpresset citronsaft
  • skovsyre

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og slå dejen godt sammen. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 1 time.

Fyld

Rul dejen ud (ca. 30 cm i diameter). Smør tomatpuré på bunden. Drys skinke over. Smuldr osteternene og bland dem med jalapeno, oliven, revet ost og oregano. Drys blandingen over pizzaen og bag den midt i ovnen.

Bland hvidkål, peberfrugt og grøn salat og dryp med citronsaft og pynt med skovsyre. Server til den nybagte pizza.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,7 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: