Pizza med skinke, chili og oliven

Pizza med skinke, chili og oliven

60+ min
Dejlig voksenpizza serveret med rustik kålsalat

Sådan gør du

Dej
  • Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og slå dejen godt sammen. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 1 time.
Fyld
  • Rul dejen ud (ca. 30 cm i diameter). Smør tomatpuré på bunden. Drys skinke over. Smuldr osteternene og bland dem med jalapeno, oliven, revet ost og oregano. Drys blandingen over pizzaen og bag den midt i ovnen.
  • Bland hvidkål, peberfrugt og grøn salat og dryp med citronsaft og pynt med skovsyre. Server til den nybagte pizza.
Bagetid
  • Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6217 kJ / 1486 kcal

Næringsindhold pr. 100g

480 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 20,9 % 5,9 g
Kulhydrat: 62,6 % 17,7 g
Fedt: 16,5 % 2,1 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

Dej
Gær
15 g
Vand - lillefingervarmt
1½ dl
Groft salt
½ tsk
Olivenolie
1 tsk
Pizzamel (ca. 1 dl)
60 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
200 g
Fyld
Koncentreret tomatpuré
1 dl
Kogt røget skinke i strimler
100 g
Hakkede syltede jalapenos
1 spsk
Hakkede grønne oliven fra saltlage
25 g
25 g
Cheasy® Revet Mozzarella 13%
50 g
Tørret oregano
2 tsk
Tilbehør
Fintsnittet hvidkål
300 g
Gul peberfrugt i mindre stykker (ca. 125 g)
1
Icebergsalat
100 g
Friskpresset citronsaft
Skovsyre