Pizzaboller
1 time 55 min
•
Arbejdstid: 50 min
•
De flade boller er en blanding mellem foccacia og pizzaboller, denne vegetariske pizzabolle opskrift er med tomatsauce, salatost og oliven, men fyldet kan varieres i det uendelige - brug din fantasi.
Ingredienser
Flade boller
50 g
Smør
|
|
---|---|
4½ dl
Vand
|
|
50 g
Gær
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Durummel (ca. 5½ dl)
|
|
300 g
Hvid hvedemel (ca. 5½ dl)
|
Tomatfyld
½ dåse
Flåede hakkede tomater
|
|
---|---|
200 g
Salatost i tern
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
½ dl
Grønne oliven i skiver
|
Pensling
2 tsk
Jomfruolivenolie
|
---|
Sådan gør du
Flade boller
Tomatfyld
Prøv at toppe pizzabollen med salciccia som en anden variation af opskriften.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12581 kJ / 3007 kcal
Næringsindhold pr. 100g
751 kJ / 180 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 16,1 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 51,9 % | 22,9 g |
Fedt: | 32 % | 6,5 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.