11222 kJ / 2682 kcal
671 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 18,6 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 58,2 % | 23 g |
Fedt: | 23,2 % | 4,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Smør
|
50 g |
---|---|
Vand
|
4½ dl |
Gær
|
50 g |
Sukker
|
2 tsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Durummel (ca. 5½ dl)
|
300 g |
Hvid hvedemel (ca. 5½ dl)
|
300 g |
Flåede hakkede tomater
|
½ dåse |
---|---|
200 g | |
Koncentreret tomatpuré
|
1 dåse |
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Grønne oliven i skiver
|
½ dl |
Olie, fx olivenolie
|
2 tsk |
---|