Brug de grøntsager du har på lager. Både asparges, spidskål og græskar kan grilles og vil smage dejligt på fladbrødet. Du kan sætte smag på grøntsagerne med pesto - eller en dressing smagt til med de krydderurter du har.
3059 kJ / 731 kcal
236 kJ / 56 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 15,7 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 59,4 % | 8,3 g |
Fedt: | 24,9 % | 1,6 g |
Mere grillet grønt - nemt og lækkert.
Fladbrød med grillet grønt er en skøn grøn ret til grillen. Synes du pizza er lidt besværligt med dej og hævetider, så skal du prøve disse fladbrød.
2
Fladbrød
|
|
---|---|
Groft salt
|
|
2
Auberginer (ca. 400 g)
|
|
250 g
Cherrytomater
|
|
Olivenolie til pensling
|
1½ dl
Græsk yoghurt eller creme fraiche
|
|
---|---|
½
Fed hvidløg, presset
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
skallen af ½
Citronskal (usprøjtet)
|
1
Agurk i grove stykker
|
|
---|---|
½ bundt
Grofthakket frisk basilikum
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 knivspids
Groft salt
|