Grillede gulerødder med honningglaze og ostecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

Anvend helst fast honning, den smager af mere. Pensl med glaze når gulerødderne begynder at få farve. Smager fantastisk med ostecreme til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ostecreme

Honningglaze

  • 2 spsk honning
  • 1 spsk sesamolie
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 1½ spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 12 gulerødder med top
  • 1 liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • ½ tsk flagesalt
  • ½ dl hakkede friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ostecreme

Mos osten i en skål og rør den sammen med yoghurt og limeskal. Stil cremen tildækket i køleskabet til serveringen. Smag til.

Honningglaze

Rør honning, olie og de øvrige ingredienser sammen. Smag til.

Rens gulerødderne , men lad det pæne af toppen blive siddende. Kog dem i vand tilsat salt i ca. 3 min. Lad gulerødderne dryppe af i et dørslag. Lad en grillpande blive godt varm. Grill gulerødderne på alle sider i ca. 10 min. til de er gyldne - pensl med lidt glaze de sidste 2 minutter.

Læg gulerødderne i et fad, dryp med resten af glazen og drys med flagesalt og mynte.

Tip

Du kan også tilberede gulerødderne på indirekte varme på en grill - i en grillbakke. Pensl gulerødderne med smeltet smør og grill under låg i ca. 30 min., til de er møre. Vend gulerødderne flere gange. Pensl med glaze i de sidste minutter af grilltiden.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag