Du kan også tilberede gulerødderne på indirekte varme på en grill - i en grillbakke. Pensl gulerødderne med smeltet smør og grill under låg i ca. 30 min., til de er møre. Vend gulerødderne flere gange. Pensl med glaze i de sidste minutter af grilltiden.
2884 kJ / 689 kcal
210 kJ / 50 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 13,7 % | 1,7 g |
Kulhydrat: | 20,7 % | 2,5 g |
Fedt: | 65,6 % | 3,7 g |
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1½ dl
Græsk yoghurt
|
|
½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 spsk
Honning
|
|
---|---|
1 spsk
Sesamolie
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1½ spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
12
Gulerødder med top (ca. g)
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
½ tsk
Flagesalt
|
|
---|---|
½ dl
Hakkede mynteblade
|