Du kan også tilberede gulerødderne på indirekte varme på en grill - i en grillbakke. Pensl gulerødderne med smeltet smør og grill under låg i ca. 30 min., til de er møre. Vend gulerødderne flere gange. Pensl med glaze i de sidste minutter af grilltiden.
2960 kJ / 707 kcal
216 kJ / 51 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 15,6 % | 2 g |
Kulhydrat: | 20,5 % | 2,6 g |
Fedt: | 63,9 % | 3,7 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
100 g | |
1½ dl | |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
½ tsk |
Honning
|
2 spsk |
---|---|
Sesamolie
|
1 spsk |
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
1½ spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Gulerødder med top (ca. g)
|
12 |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Flagesalt
|
½ tsk |
---|---|
Hakkede friske mynteblade
|
½ dl |