Hvidvin kan erstattes af fiskebouillon. Pakkerne kan også tilberedes i en bradepande i ovnen ca. 35 min. ved 200°
10159 kJ / 2428 kcal
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21,1 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 35,3 % | 9,8 g |
Fedt: | 43,6 % | 5,6 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
1 spsk
Mild sennep
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Evt. lidt groft salt
|
1 dl
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Gulerødder i mundrette stykker
|
|
1
Løg i tynde skiver
|
|
1
Grøn squash i tynde skiver
|
|
600 g
Torskefilet - delt i 4 stykker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4
Laurbærblade
|
|
8
Sorte peberkorn
|
|
1 dl
Tør hvidvin
|
1 kg
Kartofler
|
---|