Grillstegte grøntsager og grillspyd
30 min
•
Nemt, hurtigt og delikat... Kød og grøntsager ryger en tur på grillen, kartoflerne skal koges og så er der serveret sammen med en lækker bearnaisedip!
Ingredienser
Bearnaisedip
1
Æggeblomme
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakkede estragonblade
|
|
½ spsk
Bearnaiseessens
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2½ dl
Creme fraiche
|
Grillstegte grøntsager
1
Fennikel i tykke skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
6
Skrubbede gulerødder i lange tykke strimler - gerne med top (ca. 250 g)
|
|
150 g
Rensede radiser - gerne med top
|
|
50 g
Groftrevne blade af hjertesalat
|
|
2 dl
Basilikumblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Grillspyd
4
Skinkeschnitzler (ca. 500 g)
|
|
---|---|
8
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ spsk
Sesamfrø - gerne en blanding af sorte og lyse
|
Pynt
Top af fennikler
|
---|
Tilbehør
1 kg
Kogte små skrubbede kartofler
|
---|
Sådan gør du
Bearnaisedip
Grillstegte grøntsager
Grillspyd
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10745 kJ / 2568 kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 22,8 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 40,1 % | 10,1 g |
Fedt: | 37,1 % | 4,3 g |