Edamamehummussen kan du servere som dip til sprøde grøntsager og chips. Eller du kan bruge den som smørepålæg eller fyld i pitabrød.
7234 kJ / 1729 kcal
252 kJ / 60 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 17,6 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 45,1 % | 6,7 g |
Fedt: | 37,3 % | 2,5 g |
Vil du servere kød til - prøv vores kyllingespyd.
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
300 g
Bælgede edamamebønner
|
|
---|---|
1½ dl
Græsk yoghurt
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
400 g
Cocktailtomater i halve
|
|
---|---|
3
Salatløg i 1 cm skiver (ca. 300 g)
|
|
10
Små pillede hele fed hvidløg
|
|
1
Aubergine i 1 cm skiver (ca. 300 g)
|
|
1
Grøn squash i 1 cm skiver (ca. 300 g)
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Strimlede basilikumblade
|
|
25 g
Ristede græskarkerner
|
1 kg
Kogte nye kartofler vendt med
|
|
---|---|
5 g
Smør
|