Grillede grøntsager med edamamehummus

Grillede grøntsager med edamamehummus

30 min Hovedret

Grøntsagerne får en skøn, intens smag når de grilles. Sammen med den fyldige edamamehummus og de små kartofler er der lagt op til dejlig aftensmad. Ratatouille har været inspirationskilden til de grillede grøntsager (tomater, løg, hvidløg, aubergine og squash) smagen af sommer og måske af Sydfrankrig og Provence. Server grillede grøntsager med edamamehummus, når I vil spise grønt. I får masser af smag fra grøntsagerne, mæthed fra kartoflerne og protein fra hummussen.

Mere inspiration

Vil du servere kød til - prøv med farsspyd.

Velbekomme!
Tip

Edamamehummussen kan du servere som dip til sprøde grøntsager og chips. Eller du kan bruge den som smørepålæg eller fyld i pitabrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8412 kJ / 2011 kcal

Næringsindhold pr. 100g

292 kJ / 70 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 18,2 % 3,1 g
Kulhydrat: 52,7 % 9 g
Fedt: 29,1 % 2,3 g
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler

Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer. 

Ingredienser