Edamamehummussen kan du servere som dip til sprøde grøntsager og chips. Eller du kan bruge den som smørepålæg eller fyld i pitabrød.
6480 kJ / 1549 kcal
226 kJ / 54 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 18 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 48,9 % | 6,5 g |
Fedt: | 33,1 % | 2 g |
Vil du servere kød til - prøv vores kyllingespyd.
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
Bælgede edamamebønner
|
300 g |
---|---|
Græsk yoghurt
|
1½ dl |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Cocktailtomater i halve
|
400 g |
---|---|
Salatløg i 1 cm skiver (ca. 300 g)
|
3 |
Små pillede hele fed hvidløg
|
10 |
Aubergine i 1 cm skiver (ca. 300 g)
|
1 |
Grøn squash i 1 cm skiver (ca. 300 g)
|
1 |
Olivenolie
|
1½ spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Strimlede frisk basilikum
|
2 dl |
Ristede græskarkerner
|
25 g |
Kogte nye kartofler vendt med
|
1 kg |
---|---|
Smør
|
5 g |