Ostebrud
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•

Bløde og svampede ostebrud med en midte af smeltet cheddarost. Ostebrudene er perfekte til suppe - og så er de små madbrød lækre at bruge i madpakken. Så bag ekstra og fyld fryseren med de lækre smagfulde ostebrud...
Ingredienser
Ostebrud
½ liter
Mælk
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
600 g
Hvedemel
|
|
50 g
Smeltet smør
|
|
1 spsk
Groft salt
|
175 g
Revet cheddarost
|
|
---|---|
2
Æg
|
Sådan gør du
Ostebrud
Bag en stor portion og kom dem i fryseren, så har du hele tiden mulighed for at tage boller ud og varme dem, når der er brug for det.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14680 kJ / 3509 kcal
Næringsindhold pr. 100g
999 kJ / 239 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 14,8 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 54 % | 31,7 g |
Fedt: | 31,2 % | 8,4 g |
