Osteboller
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Lækre osteboller med mild ostesmag og et dekorativt look. En virkelig god madbolle, og et godt supplement til de fleste måltider. Lad ostebrødet spille en af hovedrollerne på det store tapasbord med lækre pølser og gode oste. Eller lad dine gæster selv brække sin bolle af som tilbehør til suppe eller forret. Og så gør ostebollerne det også rigtig godt på frokostbordet. Det er i sandhed et brød, der samler måltidet og ikke mindst middagsselskabet.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
1 dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1
Æg
|
|
75 g
Revet lagret cheddarost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Hvedemel (ca. 4 dl)
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
---|
Pynt
Tørret oregano
|
---|
Sådan gør du
Bollerne kan fryses - lun dem inden de serveres.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6235 kJ / 1490 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1176 kJ / 281 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 14,4 % | 10 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 35,8 g |
Fedt: | 33,8 % | 10,7 g |