Ostehorn
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
![Ostehorn](https://images.arla.com/recordid/EC887285-9859-41E7-965FFD6E61262A5F/ostehorn.jpg?format=webp&width=375&height=265&mode=crop&crop=(145,0,-25,0))
Ostehorn smager dejligt og er skønne både på farten og på buffet'en. Disse ostehorn er ekstra nemme, da de er fyldt med karse og revet ost, men du kan variere med den ost og de krydderurter, du kan lide. Ostehorn kan fryses og skal blot lunes, inden du serverer dem.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
350 g
Hvedemel (ca. 6 dl)
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
½ dl
Karse
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
|
---|---|
1 spsk
Blå birkes
|
Sådan gør du
Har du osterester kan du rive dem og blande med friske eller tørrede krydderurter eller chili og anvende i disse horn.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9289 kJ / 2220 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1070 kJ / 256 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 15,9 % | 10 g |
Kulhydrat: | 50 % | 31,5 g |
Fedt: | 34,1 % | 9,9 g |
![https://www.arla.dk/opskrifter/ostehorn/](/opskrifter/ostehorn/qrcode.png)