Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.
Har du en rest kylling fra i går, så er den så fin at bruge i stedet for skinke.
9666 kJ / 2310 kcal
475 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 19,7 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 49,2 % | 13,8 g |
Fedt: | 31,1 % | 4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
350 g
Tørret fuldkornspasta
|
|
---|---|
150 g
Kogt, røget skinke i strimler
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1
Stort finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
Frisk basilikum
|
100 g
Babysalatblade, evt. vendt med 1 tsk eddike
|
---|