Disse ostebrød vil smage rigtig godt til pastafadet.
Har du en rest kylling fra i går, så er den så fin at bruge i stedet for skinke.
9156 kJ / 2188 kcal
450 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 21,4 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 51,9 % | 13,8 g |
Fedt: | 26,7 % | 3,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Tørret fuldkornspasta
|
350 g |
---|---|
Kogt skinke i strimler
|
150 g |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Stort finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Tørret oregano
|
2 tsk |
Tørrede chiliflager
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
4 dl | |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
50 g |
Friske basilikum
|
---|
Blandede babysalatblade, evt. vendt med 1 tsk eddike
|
100 g |
---|