Pasta med squash og skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En cremet og lækker pastaret med squash, skinke og basilikum. En hurtig pastaret til hurtige hverdage.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 2 grønne squash i tern (ca. 600 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 2 dl Karolines Køkken® Fraiche med tomat & basilikum
  • 200 g kogt, røget skinke i tern
  • 1 dl sorte oliven
  • 1 dl groftstrimlede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2½ liter vand
  • ¾ spsk groft salt
  • 300 g frisk pasta, fx tagliatelle

Pynt

  • frisk basilikumblad
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits squash og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt fraiche, skinketern, oliven, basilikumblade, salt og peber. Lad saucen koge ved jævn varme i ca. 2 min.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde og kog pastaen efter anvisningen på emballagen - pastaen skal være mør, men ikke blød. Vend pastaen sammen med grøntsagssaucen. Kom pastaretten i et fad og pynt med basilikumblade og peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag