Pasta med squash og skinke

Pasta med squash og skinke

15 min
En cremet og lækker pastaret med squash, skinke og basilikum. En hurtig pastaret til hurtige hverdage.

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits squash og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt madlavningsfløde, skinketern, oliven, basilikumblade, salt og peber. Lad saucen koge ved jævn varme i ca. 2 min.
  • Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde og kog pastaen efter anvisningen på emballagen - pastaen skal være mør, men ikke blød. Vend pastaen sammen med grøntsagssaucen. Kom pastaretten i et fad og pynt med basilikumblade og peber.
Energiindhold for hele retten:

6307 kJ / 1507 kcal

Næringsindhold pr. 100g

279 kJ / 67 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 23,2 % 3,8 g
Kulhydrat: 39,9 % 6,6 g
Fedt: 36,9 % 2,8 g
Mere inspiration

Endnu en herlig hverdagsaftensmad med squash.

Ingredienser

10 g Smør
2 Grønne squash i tern (ca. 600 g)
3 Små finthakkede fed hvidløg
¼ liter Madlavningsfløde
200 g Kogt, røget skinke i tern
1 dl Sorte oliven
1 dl Groftstrimlede frisk basilikum
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
3 liter Vand
1 spsk Groft salt
500 g Frisk pasta, fx tagliatelle
Pynt
Friske basilikum
Friskkværnet peber