Sprøde filoruller med krydret salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Sprøde osteruller - server dem fx som snack eller som tilbehør til suppe.

Ingredienser

2 stk. pr. person

Antal portioner

Fyld

  • 4 plader optøet, frossen filodej (ca. 175 g)
  • 3 spsk smør - smeltet

Pynt

  • renset rucolasalat
  • sort oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyld

Lad osten dryppe af i sigten. Smuldr osten og rør den sammen med letpisket æg, peberfrugt, rucolasalat, timian, paprika og peber.

Del hver plade filodej i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Læg et fugtigt klæde over. Tag ét stykke filodej frem ad gangen. Pensl med lidt af smørret og fold stykket en gang (ca. 12 x 30 cm) pensl igen med smør. Fordel ostefyldet på de 8 stykker filodej, rul dem godt sammen og læg dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen, til de er gyldne.

Server filorullerne anrettet sammen med en lille salat.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: