Sprøde filoruller med krydret salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Sprøde osteruller - server dem fx som snack eller som tilbehør til suppe.

Ingredienser

2 stk. pr. person

Antal portioner

Fyld

  • 4 plader optøet, frossen filodej (ca. 175 g)
  • 3 spsk smør - smeltet

Pynt

  • renset rucolasalat
  • sort oliven

Sådan gør du

Sådan gør du

Fyld

Lad osten dryppe af i sigten. Smuldr osten og rør den sammen med letpisket æg, peberfrugt, rucolasalat, timian, paprika og peber.

Del hver plade filodej i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Læg et fugtigt klæde over. Tag ét stykke filodej frem ad gangen. Pensl med lidt af smørret og fold stykket en gang (ca. 12 x 30 cm) pensl igen med smør. Fordel ostefyldet på de 8 stykker filodej, rul dem godt sammen og læg dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen, til de er gyldne.

Server filorullerne anrettet sammen med en lille salat.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: