Sprøde filoruller med krydret salatost
45 min

Sprøde filoruller med krydret salatost

Sprøde osteruller - server dem fx som snack eller som tilbehør til suppe.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprøde filoruller med krydret salatost

Sprøde osteruller - server dem fx som snack eller som tilbehør til suppe.

2 stk. pr. person

Antal portioner

Fyld

  • 4 plader optøet, frossen filodej (ca. 175 g)
  • 3 spsk smør - smeltet

Pynt

  • renset rucolasalat
  • sorte oliven

Fremgangsmåde:

Fyld

Lad osten dryppe af i sigten. Smuldr osten og rør den sammen med letpisket æg, peberfrugt, rucolasalat, timian, paprika og peber.

Del hver plade filodej i 2 firkanter (ca. 23 x 30 cm). Læg et fugtigt klæde over. Tag ét stykke filodej frem ad gangen. Pensl med lidt af smørret og fold stykket en gang (ca. 12 x 30 cm) pensl igen med smør. Fordel ostefyldet på de 8 stykker filodej, rul dem godt sammen og læg dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen, til de er gyldne.

Server filorullerne anrettet sammen med en lille salat.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 57 %
Print