Madpakkebollerne er gode "resteboller", da fyldet kan varieres. Prøv også at lave dem med rødbede, spinat, chorizo, stegt bacontern eller gør dem sødere med revet æble eller pære og tørret frugt.
15445 kJ / 3691 kcal
814 kJ / 194 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 15,6 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 61,5 % | 29,5 g |
Fedt: | 22,9 % | 5 g |
25 g
Gær
|
|
---|---|
½ liter
Vand (lillefingervarmt)
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
150 g
Durummel (ca. 2½ dl)
|
|
600 g
Hvedemel (ca. 9½ dl)
|
|
150 g
Groftrevet grøn squash
|
|
150 g
Groftrevet gulerødder
|
|
150 g
Grofthakket kogt, røget skinke
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|