Smørrebrød med paneret fisk
30 min
•
Selvom man kan nyde smørrebrød hele året, så er dettte stykke ekstra lækkert i den danske sommer, hvor råvarerne er i sæson og det hele bare er mere sprødt, friskt og lækkert. Smørrebrød er et hit til både frokost og aftensmad. Hvorfor ikke invitere vennerne på smørrebrød næste gang?
Ingredienser
75 g
Pankorasp
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
4
Skrubbefileter (ca. 250 g)
|
|
1
Æg
|
|
25 g
Smør
|
4
Store, tykke grønne asparges
|
|
---|---|
4 skiver
Rugbrød
|
|
25 g
Smør
|
|
50 g
Små salat fx mizunasalat
|
|
4 spsk
Grov piccalilly
|
Pynt
Spiselige blomster
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6990 kJ / 1671 kcal
Næringsindhold pr. 100g
807 kJ / 193 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 20,3 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 21,8 g |
Fedt: | 33,9 % | 7,4 g |