Påskeferien er en god anledning til at tage børn med i køkkenet. Påsken er nemlig fuld af hyggelige traditioner, forårsvejr og god tid til at være sammen. Tag med os på Påskemadløjer og oplev, hvordan mad og madlavning bliver til familiehygge i børnehøjde - både inde og ude i den danske natur.
Snobrød er genial begyndermad, når børnene skal være med til at lave mad over bål. Gør snobrødet til et måltid ved f.eks. at lave det til et pizzasnobrød. Se med og få opskriften på en genial snobrødsdej og få tips til flere lækre snobrødshacks.
At puste og farve æg er en nem og sjov aktivitet for både børn og voksne. Gå på opdagelse i køkkenet og brug de madvarer, du allerede har, til at farve flotte påskeæg. Se med, når Frida og Britta viser hvordan.
Børn lærer meget ved at prøve selv og her er koldskål-i-en-kop oplagt. Det er nemt, sjovt at lave og smager super godt. Se med når Frida på 10 og Albert på 13 år viser, hvordan du laver lækker koldskål med sprød topping.
Tag børnene med i skoven og pluk ramsløg. Opdag sammen de sjove oplevelser og skønne smage, som den danske natur byder på. Se med og få gode råd, når Britta og hendes børn går på ramsløgsjagt og bliv inspireret til simple retter, du kan lave med ramsløg.