ARLA® MADLØJER
ARLA® MADLØJER

Sjove påskeaktiviteter for børn

Påskeferien er en god anledning til at tage børn med i køkkenet. Påsken er nemlig fuld af hyggelige traditioner, forårsvejr og god tid til at være sammen. Tag med os på Påskemadløjer og oplev, hvordan mad og madlavning bliver til familiehygge i børnehøjde - både inde og ude i den danske natur.
Sjov med bålmad

Snobrødshack

Snobrød er genial begyndermad, når børnene skal være med til at lave mad over bål. Gør snobrødet til et måltid ved f.eks. at lave det til et pizzasnobrød. Se med og få opskriften på en genial snobrødsdej og få tips til flere lækre snobrødshacks.

LAV PANDEKAGER | ET SIKKERT FERIEHIT
Nemt og naturligt

Farv påskeæg med mad

At puste og farve æg er en nem og sjov aktivitet for både børn og voksne. Gå på opdagelse i køkkenet og brug de madvarer, du allerede har, til at farve flotte påskeæg. Se med, når Frida og Britta viser hvordan.

LAV BÅLSUPPE I DET FRI
Nem opskrift for børn

Koldskål-i-en-kop

Børn lærer meget ved at prøve selv og her er koldskål-i-en-kop oplagt. Det er nemt, sjovt at lave og smager super godt. Se med når Frida på 10 og Albert på 13 år viser, hvordan du laver lækker koldskål med sprød topping.

Fastelavnsboller

TA’ PÅ RAMSLØGSJAGT

Tag børnene med i skoven og pluk ramsløg. Opdag sammen de sjove oplevelser og skønne smage, som den danske natur byder på. Se med og få gode råd, når Britta og hendes børn går på ramsløgsjagt og bliv inspireret til simple retter, du kan lave med ramsløg.

TA’ PÅ RAMSLØGSJAGT

Følg os på @arladk

Få endnu mere inspiration på Instagram.

Følg os på Instagram @arladk og få endnu mere inspiration til vinterferiehygge

Bedre madvaner til næste generation

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Bedre madvaner | Arla