Hjemmelavede påskeæg

Hjemmelavede påskeæg

45 min
Store flotte påskeæg af marcipan, nougat og chokolade. De kan laves i alle mulige størrelser og former.
Mere inspiration

Dekorative og velsmangende æg - som snacks, tapas eller til frokost.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14592 kJ / 3487 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1959 kJ / 468 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 3,7 % 4,2 g
Kulhydrat: 60,2 % 69,4 g
Fedt: 36,1 % 19,1 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser