Hjemmelavede påskeæg
45 min
•
&format=webp)
Store flotte påskeæg af marcipan, nougat og chokolade. De kan laves i alle mulige størrelser og former.
Ingredienser
200 g
Mørk, lys eller hvid chokolade
|
|
---|---|
500 g
Marcipan
|
|
75 g
Blød nougat
|
Forslag til pynt
Guldstøv
|
|
---|---|
Frysetørrede bær
|
|
Kandiserede violer
|
|
Finthakkede nødder eller mandler
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15352 kJ / 3669 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2061 kJ / 492 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 7,3 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 43 % | 52,1 g |
Fedt: | 49,7 % | 27,7 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
