Solæg - de 4 årstider

Solæg - de 4 årstider

60+ min Forret

Prøv denne sønderjyske egnsret, hvor vi har fået inspiration fra de fire årstider. Solæg både ser og smager godt på frokostbordet.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5599 kJ / 1338 kcal

Næringsindhold pr. 100g

167 kJ / 40 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 23,1 % 2,3 g
Kulhydrat: 11 % 1,1 g
Fedt: 65,9 % 3 g
Tip

Det er fordel at lade safranen udbløde i ½ tsk. varm vand i ca. 10 min. inden det blandes med de øvrige ingredienser På den måde afgiver safranen mere af sin karakteristiske farve. I stedet for blå æg kan man lave pink æg. Erstat rødkålen med 800 g skrubbede friske rødbeder. Tilsæt 1 dl friskpresset citronsaft til lagen, når rødbederne er siet fra.

Ingredienser