Solæg - de 4 årstider

Solæg - de 4 årstider

60+ min Forret

Prøv denne sønderjyske egnsret, hvor vi har fået inspiration fra de fire årstider. Solæg både ser og smager godt på frokostbordet.

Velbekomme!
Tip

Det er fordel at lade safranen udbløde i ½ tsk. varm vand i ca. 10 min. inden det blandes med de øvrige ingredienser På den måde afgiver safranen mere af sin karakteristiske farve. I stedet for blå æg kan man lave pink æg. Erstat rødkålen med 800 g skrubbede friske rødbeder. Tilsæt 1 dl friskpresset citronsaft til lagen, når rødbederne er siet fra.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5599 kJ / 1338 kcal

Næringsindhold pr. 100g

167 kJ / 40 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 23,1 % 2,3 g
Kulhydrat: 11 % 1,1 g
Fedt: 65,9 % 3 g

Ingredienser