Påskereder med blødkogte æg

60+ min Morgenmad og brunch

En både dekorativ og sjov måde at servere blødkogte æg på. Prøv det - det skal nok vække begejstring!

Påskereder med blødkogte æg
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11238 kJ / 2686 kcal

Næringsindhold pr. 100g

956 kJ / 228 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 16,7 % 9,4 g
Kulhydrat: 41,5 % 23,4 g
Fedt: 41,8 % 10,8 g
Frysetip

Kan fryses uden æg.

Tips

Man kan koge æggene blødkogte som normalt og derefter sætte dem i de bagte, letafkølede påskereder. I stedet for påskereder kan man forme dejen til 2 lange flutes.

Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser