Påskereder med blødkogte æg

Påskereder med blødkogte æg

60+ min Morgenmad og brunch
Fryseegnet

Blødkogte æg - som jo faktisk er blødbagte æg, da æggene er bagte er en oplagt ide at sætte på morgenbordet, når I er mange. Påskereder med æg er em både dekorativ og sjov måde at servere blødkogte æg på - så er der portionsanrettet æg og nybagt brød. Brødet er let og luftigt, hytteosten i dejen giver en skøn konsistens og purløg passer bare så godt til det blødkogte æg. Prøv påskerederne (også når det ikke er påske) - de skal nok vække begejstring!

Mere inspiration

Så er der dømt påske - god bagelyst...

Velbekomme!
Frysetip

Kan fryses uden æg.

Tips

Du kan også koge æggene blødkogte som normalt og derefter sætte dem i de bagte, letafkølede påskereder. I stedet for at lave påskereder kan du forme dejen til 2 lange flutes.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9571 kJ / 2288 kcal

Næringsindhold pr. 100g

855 kJ / 204 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 19,6 % 9,9 g
Kulhydrat: 48,7 % 24,5 g
Fedt: 31,7 % 7,3 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Ingredienser