Blødkogte æg - som jo faktisk er blødbagte æg, da æggene er bagte er en oplagt ide at sætte på morgenbordet, når I er mange. Påskereder med æg er em både dekorativ og sjov måde at servere blødkogte æg på - så er der portionsanrettet æg og nybagt brød. Brødet er let og luftigt, hytteosten i dejen giver en skøn konsistens og purløg passer bare så godt til det blødkogte æg. Prøv påskerederne (også når det ikke er påske) - de skal nok vække begejstring!
Så er der dømt påske - god bagelyst...
Kan fryses uden æg.
Du kan også koge æggene blødkogte som normalt og derefter sætte dem i de bagte, letafkølede påskereder. I stedet for at lave påskereder kan du forme dejen til 2 lange flutes.
9571 kJ / 2288 kcal
855 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19,6 % | 9,9 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 24,5 g |
Fedt: | 31,7 % | 7,3 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.