Djævleæg

Djævleæg

20 min
Fyldte krydrede æg til påskebordet. Server dem fx til påskefrokosten eller ved en anden lejlighed hvor de traditionelle hårdkogte æg skal peppes lidt op. Fyldet består af de kogte æggeblommer rørt op med flødeost, sennep, tabasco og salt. Server de dekorative djævleæg til brunch eller påskefrokost.

Sådan gør du

Djævleæg
  • Pil æggene og skær dem i halve. Tag æggeblommerne ud og stil de halve udhulede æg på et serveringsfad.
  • Mos æggeblommerne og vend dem sammen med de øvrige ingredienser og smag til.
  • Fyld de halve æg med cremen. Pynt med purløg og drys med cayennepeber.
Energiindhold for hele retten:

1965 kJ / 470 kcal

Næringsindhold pr. 100g

578 kJ / 138 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 33,7 % 11,5 g
Kulhydrat: 3 % 1 g
Fedt: 63,3 % 9,9 g
Mere inspiration

Variation over temaet med solæg - den skønne sønderjyske egnsret.

Ingredienser

6 Hårdkogte æg
2 spsk Flødeost
1 tsk Sennep
½ tsk Tabascosauce
½ tsk Groft salt
Pynt
2 spsk Fintsnittet purløg
Cayennepeber
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk