I stedet for ymer kan du vælge din favorityoghurt fra køleskabet, prøv fx en jordbæryoghurt (måske du så helt skal undlade honningen). Hvis din koldskål skal være laktosefri, kan du bruge kefir og yoghurt naturel fra Cultura. Har du rester af myslien, så smager den perfekt på din yoghurt eller i hjemmelavede mysliboller.
Det smager naturligvis også rigtig godt med kammerjunkerere på koldskålen.
4044 kJ / 967 kcal
579 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 12,7 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 47 % | 16 g |
Fedt: | 40,3 % | 6,3 g |
Har du lyst at bage kammerjunkere har du en opskrift her.
2 dl
Kærnemælk
|
|
---|---|
2 dl
Ymer eller yoghurt
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 spsk
Flydende honning eller sukker
|
|
Revet citronskal (usprøjtet) af ¼ citron
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2 dl
Havregryn, fine eller grove
|
|
20
Grofthakkede mandler
|
|
1 spsk
Flydende honning eller sukker
|
1
Frugt i sæson, fx æble, melon, jordbær i tern
|
---|