Koldskåls-is med sprødt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

60+ min

Amerikansk inspireret cookieis!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

6 personer

Antal portioner

  • 75 g kammerjunkere i grove stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehvider, sukker og vaniljekorn stift. Vend yoghurt og koldskål heri og hæld ismassen i en form (ca. 1½ liter). Stil isen tildækket i fryseren og frys det i ca. 5 timer - rør ca. hver halve time, de første 2 timer. Vend kammerjunkerne i, når isen er halvfrossen.

Frysetip

Koldskåls-is må ikke genindfryses.

Tips

Isen kan også køres på ismaskine.
Er isen frosset i over 5 timer så tag den ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time inden servering.
Du kan også udelade kage i isen, eller bruge din yndlingssmåkage.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag