Koldskåls-is med sprødt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

Amerikansk-inspireret cookieis!

Ingredienser

6 personer pr. portion

Antal portioner
  • 75 g kammerjunkere i grove stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehvider, sukker og vaniljekorn stift. Vend yoghurt og koldskål heri og hæld ismassen i en form (ca. 1½ liter). Stil isen tildækket i fryseren og frys det i ca. 5 timer - rør ca. hver halve time, de første 2 timer. Vend kammerjunkerne i, når isen er halvfrossen.

Tips

Isen kan også køres på ismaskine.

Er isen frosset i over 5 timer så tag den ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time inden servering.

Du kan også udelade kage i isen, eller bruge din yndlingssmåkage.

Frysetip

Koldskåls-is må ikke genindfryses.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 17 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: