Koldskåls-is med sprødt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

60+ min

Amerikansk inspireret cookieis!

Ingredienser

6 personer pr. portion

Antal portioner

  • 75 g kammerjunkere i grove stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehvider, sukker og vaniljekorn stift. Vend yoghurt og koldskål heri og hæld ismassen i en form (ca. 1½ liter). Stil isen tildækket i fryseren og frys det i ca. 5 timer - rør ca. hver halve time, de første 2 timer. Vend kammerjunkerne i, når isen er halvfrossen.

Tips

Isen kan også køres på ismaskine.

Er isen frosset i over 5 timer så tag den ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time inden servering.

Du kan også udelade kage i isen, eller bruge din yndlingssmåkage.

Frysetip

Koldskåls-is må ikke genindfryses.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: