Koldskåls-is med sprødt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

60+ min

Amerikansk inspireret cookieis!

Ingredienser

6 personer

Antal portioner

  • 75 g kammerjunkere i grove stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehvider, sukker og vaniljekorn stift. Vend yoghurt og koldskål heri og hæld ismassen i en form (ca. 1½ liter). Stil isen tildækket i fryseren og frys det i ca. 5 timer - rør ca. hver halve time, de første 2 timer. Vend kammerjunkerne i, når isen er halvfrossen.

Frysetip

Koldskåls-is må ikke genindfryses.

Tips

Isen kan også køres på ismaskine.
Er isen frosset i over 5 timer så tag den ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time inden servering.
Du kan også udelade kage i isen, eller bruge din yndlingssmåkage.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: