Koldskålsis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Nem is af koldskål og piskefløde. Smag koldskåls-isen til med vanilje, sukker eller citron - og smagen af sol og sommer er i hus!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør koldskål og piskefløde sammen i en skål. Hæld isblandingen i en form (ca. 1½ liter). Frys koldskåls-isen tildækket i ca. 5 timer - rør hver halve time de første 2 timer.

Tips

Isen kan også køres på ismaskine – det tager ca. 45 min. Er isen frosset i over 5 timer, så tag den ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time inden servering.

Variation

Smag isen til med sukker, vaniljesukker og/eller citronsaft- og skal. Drys isen med knuste kammerjunker og server med jordbær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6120 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag