Koldskålsis
5 timer 15 min
•
Arbejdstid: 15 min
Fryseegnet
•
Nem is af koldskål og piskefløde. Smag koldskåls-isen til med vanilje, sukker eller citron - og smagen af sol og sommer er i hus!
Ingredienser
1 liter
Koldskål
|
|
---|---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
½ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Isen kan også køres på ismaskine – det tager ca. 45 min. Er isen frosset i over 5 timer, så tag den ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time inden servering.
Smag isen til med sukker, vaniljesukker og/eller citronsaft- og skal. Drys isen med knuste kammerjunker og server med jordbær.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6614 kJ / 1581 kcal
Næringsindhold pr. 100g
527 kJ / 126 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 10,3 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 27 % | 8,4 g |
Fedt: | 62,7 % | 8,9 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.