Koldskål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(463 vurderinger)

15 min

En meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller hvis du trænger til lidt godt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Koldskål

Tilbehør

  • kammerjunker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Koldskål

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn lyst og luftigt.
  2. Tilsæt citronsaft, kærnemælk og tykmælk.
  3. Rør det godt sammen og stil koldskålen tildækket i køleskabet indtil servering.
  4. Smag til.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag