Sparkling koldskål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Forfriskende og læskende en varm sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 isterninger
  • 4 tsk finthakkede friske mynteblade
  • 4 dl danskvand

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør hyldeblomstsaft og koldskål sammen i en skål og stil det på køl. Fordel isterninger og mynte i 4 høje, kolde glas. Hæld hyldeblomstblandingen i glassene og til sidst mineralvand. Server straks (evt. med festlige sugerør) og pynt med mynte.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 7 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: