Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Temaer
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Arla® Yoggi
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Arla
Opskrifter
Sparkling koldskål
Sparkling koldskål
15 min
•
Kommentarer
Forfriskende og læskende en varm sommerdag.
Sådan gør du
Rør hyldeblomstsaft og koldskål sammen i en skål og stil det på køl. Fordel isterninger og mynte i 4 høje, kolde glas. Hæld hyldeblomstblandingen i glassene og til sidst mineralvand. Server straks (evt. med festlige sugerør) og pynt med mynte.
Velbekomme!
Tip
Du kan udskifte hyldeblomstsaft med jordbærsaft.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2409 kJ / 576 kcal
Næringsindhold pr. 100g
198 kJ / 47 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0 g
Protein:
10,7 %
1,2 g
Kulhydrat:
85,4 %
10 g
Fedt:
3,9 %
0,2 g
Ingredienser
Koncentreret hyldeblomstsaft
1½ dl
Arla® Koldskål med citron
½ liter
Isterninger
8
Finthakkede friske mynteblade
4 tsk
Danskvand
4 dl
Pynt
Friske mynteblade
Andre gode forslag
15 min
Koldskål
(613)
30 min
Koldskål og ristede havregryn med nødder
(44)
60+ min
Kammerjunkere til koldskål
(118)
20 min
Koldskål - laktosefri
(3)
20 min
Koldskål med kefir og marinerede jordbær
(10)
60+ min
Koldskålskage
(4)
Se mere
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise