Sparkling koldskål - Opskrifter - Arla

Sparkling koldskål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

15 min

Forfriskende og læskende en varm sommerdag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • ½ liter Arla® Koldskål med citron
  • 8 isterninger
  • 4 tsk finthakkede friske mynteblade
  • 4 dl danskvand

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør hyldeblomstsaft og koldskål sammen i en skål og stil det på køl. Fordel isterninger og mynte i 4 høje, kolde glas. Hæld hyldeblomstblandingen i glassene og til sidst mineralvand. Server straks (evt. med festlige sugerør) og pynt med mynte.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 7 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: