Sparkling koldskål

Sparkling koldskål

15 min
Forfriskende og læskende en varm sommerdag.

Sådan gør du

  • Rør hyldeblomstsaft og koldskål sammen i en skål og stil det på køl. Fordel isterninger og mynte i 4 høje, kolde glas. Hæld hyldeblomstblandingen i glassene og til sidst mineralvand. Server straks (evt. med festlige sugerør) og pynt med mynte.
Velbekomme!
Tip

Du kan udskifte hyldeblomstsaft med jordbærsaft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2409 kJ / 576 kcal

Næringsindhold pr. 100g

198 kJ / 47 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 10,7 % 1,2 g
Kulhydrat: 85,4 % 10 g
Fedt: 3,9 % 0,2 g

Ingredienser

Koncentreret hyldeblomstsaft
1½ dl
Arla® Koldskål med citron
½ liter
Isterninger
8
Finthakkede friske mynteblade
4 tsk
Danskvand
4 dl
Pynt
Friske mynteblade