Sparkling koldskål
15 min

Sparkling koldskål

Forfriskende og læskende en varm sommerdag.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sparkling koldskål

Forfriskende og læskende en varm sommerdag.

Antal portioner
  • 8 isterninger
  • 4 tsk finthakkede friske mynteblade
  • 4 dl danskvand

Pynt

  • friske mynteblade

Fremgangsmåde:

Rør hyldeblomstsaft og koldskål sammen i en skål og stil det på køl. Fordel isterninger og mynte i 4 høje, kolde glas. Hæld hyldeblomstblandingen i glassene og til sidst mineralvand. Server straks (evt. med festlige sugerør) og pynt med mynte.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,6 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 81 %
  • Fedt: 7 %
Print