Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® Øko
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Sparkling koldskål
Sparkling koldskål
15 min
•
Kommentarer
Forfriskende og læskende en varm sommerdag.
Sådan gør du
Rør hyldeblomstsaft og koldskål sammen i en skål og stil det på køl. Fordel isterninger og mynte i 4 høje, kolde glas. Hæld hyldeblomstblandingen i glassene og til sidst mineralvand. Server straks (evt. med festlige sugerør) og pynt med mynte.
Tip
Du kan udskifte hyldeblomstsaft med jordbærsaft.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2868 kJ / 685 kcal
Næringsindhold pr. 100g
236 kJ / 56 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0 g
Protein:
10,4 %
1,4 g
Kulhydrat:
75,4 %
10,5 g
Fedt:
14,2 %
0,9 g
Ingredienser
1½ dl
Koncentreret hyldeblomstsaft
½ liter
Koldskål
8
Isterninger
4 tsk
Finthakkede mynteblade
4 dl
Danskvand
Pynt
Mynteblade
Andre gode forslag
15 min
Koldskål
(627)
30 min
Koldskål og ristede havregryn med nødder
(49)
60+ min
Kammerjunkere til koldskål
(118)
20 min
Koldskål - laktosefri
(3)
60+ min
Koldskålskage
(4)
20 min
Koldskål med kefir og marinerede jordbær
(10)
Se mere
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise