Sparkling koldskål

Sparkling koldskål

15 min
Forfriskende og læskende en varm sommerdag.

Sådan gør du

  • Rør hyldeblomstsaft og koldskål sammen i en skål og stil det på køl. Fordel isterninger og mynte i 4 høje, kolde glas. Hæld hyldeblomstblandingen i glassene og til sidst mineralvand. Server straks (evt. med festlige sugerør) og pynt med mynte.

Du kan udskifte hyldeblomstsaft med jordbærsaft.

Energiindhold for hele retten:

2868 kJ / 685 kcal

Næringsindhold pr. 100g

236 kJ / 56 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 10,4 % 1,4 g
Kulhydrat: 75,4 % 10,5 g
Fedt: 14,2 % 0,9 g

Ingredienser

1½ dl Koncentreret hyldeblomstsaft
½ liter Koldskål
8 Isterninger
4 tsk Finthakkede mynteblade
4 dl Danskvand
Pynt
Mynteblade
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk