Findes der noget bedre end koldskål om sommeren? Gå på opdagelse i alle vores opskrifter på hjemmelavet koldskål.
Vi har her samlet alle vores opskrifter på hjemmelavet koldskål, fra den helt klassiske koldskål med halv kærnemælk og halv tykmælk, kefir eller ymer, til den nye blåbærkoldskål. Udover den velkendte klassiske koldskål, finder du her en række spændende og lækre opskrifter på koldskål, der smager af bær, ingefær eller noget helt tredje. Server koldskål med sprødt drys, friske jordbær, bagte rabarber, cornflakes, frisk frugt og/eller sprødstegte rugbrødstern.
Der findes mange måder at lave koldskål på. Kærnemælkskoldskål er en klassiker og spises ofte med kammerjunkere. Koldskål med tykmælk og æg giver en god og cremet konsistens, og koldskål med friske jordbær er helt perfekt til en varm sommerdag.
Gå på opdagelse i en opskrift på koldskål, du endnu ikke har prøvet, næste gang, der skal serveres en frisk dessert eller eftermiddagssnack.