Jordbærkoldskål

Jordbærkoldskål

15 min
Hjemmelavet jordbærkoldskål. Så er det virkelig blevet sommer! Denne jordbærkoldskål er så nem at lave og den smager virkelig lækkert - af sol og sommer. Jordbærkoldskål en kan serveres som både mellemmåltid og dessert. Prøv hjemmelavet jordbærkoldskål næste gang du har en bakke solmodne jordbær i huset.

Sådan gør du

Jordbærkoldskål
  • Blend jordbær, sukker og 1/3 af kærnemælken.
  • Bland det med resten af kærnemælken og piskefløden i en stor serveringsskål. Stil koldskålen koldt til serveringen.
  • Server jordbærkoldskålen med kammerjunker og jordbær.
Mere inspiration

Bag dine egne kammerjunkere

Velbekomme!
Tips

Jordbærrene kan også moses med en gaffel eller en håndmixer. Koldskålen kan også laves med frosne, optøede jordbær. Vær opmærksom på, at Fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8973 kJ / 2145 kcal

Næringsindhold pr. 100g

476 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 10,7 % 3 g
Kulhydrat: 49,2 % 13,8 g
Fedt: 40,1 % 5,2 g
Relateret video
Jordbærkoldskål

Hjemmelavet jordbærkoldskål. Så er det virkelig blevet sommer. Denne jordbærkoldskål er så nem at lave og den smager virkelig lækkert - af sol og sommer.

Ingredienser

Jordbærkoldskål
Rensede jordbær
250 g
Rørsukker
3 spsk
Kærnemælk
1 liter
1½ dl
Tilbehør
Kammerjunkere
200 g
Jordbær i kvarte
250 g