Jordbærkoldskål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

15 min

Gør jordbærene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvordan det harmonerer perfekt med den friske fløde.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g kammerjunkere - se link

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom jordbær, sukker og 1/3 af kærnemælken i blenderglasset og findel det et øjeblik. Bland det med resten af kærnemælken og piskefløden i serveringsskålen. Stil koldskålen koldt til serveringen.

Tip

Jordbærrene kan også moses med en gaffel eller en håndmixer.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: