Jordbærkoldskål
15 min

Jordbærkoldskål

Gør jordbærene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvordan det harmonerer perfekt med den friske fløde.
Bedømmelse (13 vurderinger)

Min bedømmelse:

Jordbærkoldskål

Gør jordbærene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvordan det harmonerer perfekt med den friske fløde.

Antal portioner

Tilbehør

  • 200 g kammerjunkere - se link

Indkluderet i opskriften

Fremgangsmåde:

Kom jordbær, sukker og 1/3 af kærnemælken i blenderglasset og findel det et øjeblik. Bland det med resten af kærnemælken og piskefløden i serveringsskålen. Stil koldskålen koldt til serveringen.

Tip

Jordbærrene kan også moses med en gaffel eller en håndmixer.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 38 %
Print