Bag dine egne kammerjunkere
Jordbærrene kan også moses med en gaffel eller en håndmixer. Koldskålen kan også laves med frosne, optøede jordbær. Vær opmærksom på, at Fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
8973 kJ / 2145 kcal
476 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 10,7 % | 3 g |
Kulhydrat: | 49,2 % | 13,8 g |
Fedt: | 40,1 % | 5,2 g |
Hjemmelavet jordbærkoldskål. Så er det virkelig blevet sommer. Denne jordbærkoldskål er så nem at lave og den smager virkelig lækkert - af sol og sommer.
Rensede jordbær
|
250 g |
---|---|
Rørsukker
|
3 spsk |
Kærnemælk
|
1 liter |
1½ dl |
Kammerjunkere
|
200 g |
---|---|
Jordbær i kvarte
|
250 g |