Jordbærkoldskål
15 min
•
Hjemmelavet jordbærkoldskål. Så er det virkelig blevet sommer! Denne jordbærkoldskål er så nem at lave og den smager virkelig lækkert - af sol og sommer. Jordbærkoldskål en kan serveres som både mellemmåltid og dessert. Prøv hjemmelavet jordbærkoldskål næste gang du har en bakke solmodne jordbær i huset.
Ingredienser
Jordbærkoldskål
250 g
Rensede jordbær
|
|
---|---|
3 spsk
Rørsukker
|
|
1 liter
Kærnemælk
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
Tilbehør
200 g
Kammerjunkere
|
|
---|---|
250 g
Jordbær i kvarte
|
Sådan gør du
Jordbærkoldskål
Jordbærrene kan også moses med en gaffel eller en håndmixer. Koldskålen kan også laves med frosne, optøede jordbær. Vær opmærksom på, at Fødevarestyrelsen i perioder anbefaler, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8862 kJ / 2118 kcal
Næringsindhold pr. 100g
470 kJ / 112 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 10,8 % | 3 g |
Kulhydrat: | 49,9 % | 13,8 g |
Fedt: | 39,3 % | 5 g |
Relateret video
Jordbærkoldskål
Hjemmelavet jordbærkoldskål. Så er det virkelig blevet sommer. Denne jordbærkoldskål er så nem at lave og den smager virkelig lækkert - af sol og sommer.
