Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynte

Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynte

20 min Mellemmåltid Dessert
Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.
Velbekomme!
Variation

Få en pink udgave ved at udskifte melonen med jordbær og lav en puré. Blend 150 g jordbær med 1 spsk akaciehonning fra toppingen. Vend jordbærpureen i koldskålen og server den med friske jordbær, mynte og rugbrødscroutoner.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4274 kJ / 1022 kcal

Næringsindhold pr. 100g

309 kJ / 74 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 21,2 % 3,9 g
Kulhydrat: 62,3 % 11,3 g
Fedt: 16,5 % 1,4 g
Relateret video
Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrøg og mynte

Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.

Ingredienser