Få en pink udgave ved at udskifte melonen med jordbær og lav en puré. Blend 150 g jordbær med 1 spsk akaciehonning fra toppingen. Vend jordbærpureen i koldskålen og server den med friske jordbær, mynte og rugbrødscroutoner.
4233 kJ / 1012 kcal
307 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 21 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 63,4 % | 11,4 g |
Fedt: | 15,6 % | 1,3 g |
Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.
150 g
Mørkt rugbrød i små tern
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
2 spsk
Akaciehonning
|
2½ dl
Skyr med vanilje
|
|
---|---|
½ liter
Kærnemælk
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
250 g
Jordbær i kvarte
|
|
150 g
Cantaloupemelon i små tern eller kugler
|
|
3 spsk
Fintstrimlede mynteblade
|