Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

20 min

Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.

Ingredienser

Antal portioner

Rugbrødscroutoner

  • 150 g mørkt rugbrød i små tern
  • 15 g smør
  • 2 spsk akaciehonning
  • 2½ dl Cheasy® skyr vanilje skyr med vanilje
  • ½ liter kærnemælk
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 250 g jordbær i kvarte
  • 150 g kantalupmelon i små tern eller kugler
  • 3 spsk fintstrimlede friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Rugbrødscroutoner

Kom rugbrødet i en kold pande og rist ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist i ca. 3 min. Tilsæt smør og honning og rist i yderligere ca. 2 min. til rugbrødscroutonerne er gyldne og sprøde. Lad rugbrødscroutonerne køle af på et stykke bagepapir på en bagerist.

Pisk skyr, kærnemælk og citronsaft sammen i en stor skål. Anret koldskålen i 4 skåle med jordbær, melon, mynte og rugbrød og server straks.

Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrøg og mynte

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: