Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

20 min

Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rugbrødscroutoner

  • 150 g mørkt rugbrød i små tern
  • 15 g smør
  • 2 spsk akaciehonning
  • 2½ dl Cheasy® skyr vanilje skyr med vanilje
  • ½ liter kærnemælk
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 250 g jordbær i kvarte
  • 150 g kantalupmelon i små tern eller kugler
  • 3 spsk fintstrimlede friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rugbrødscroutoner

Kom rugbrødet i en kold pande og rist ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist i ca. 3 min. Tilsæt smør og honning og rist i yderligere ca. 2 min. til rugbrødscroutonerne er gyldne og sprøde. Lad rugbrødscroutonerne køle af på et stykke bagepapir på en bagerist.

Pisk skyr, kærnemælk og citronsaft sammen i en stor skål. Anret koldskålen i 4 skåle med jordbær, melon, mynte og rugbrød og server straks.

Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrøg og mynte

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag