Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrød og mynte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

20 min

Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rugbrødscroutoner

  • 150 g mørkt rugbrød i små tern
  • 15 g smør
  • 2 spsk akaciehonning
  • 2½ dl Cheasy® skyr vanilje Skyr vanilje 0,2%
  • ½ liter kærnemælk
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 250 g jordbær i kvarte
  • 150 g kantalupmelon i små tern eller kugler
  • 3 spsk fintstrimlede friske mynteblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rugbrødscroutoner

Kom rugbrødet i en kold pande og rist ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist i ca. 3 min. Tilsæt smør og honning og rist i yderligere ca. 2 min. til rugbrødscroutonerne er gyldne og sprøde. Lad rugbrødscroutonerne køle af på et stykke bagepapir på en bagerist.

Pisk skyr, kærnemælk og citronsaft sammen i en stor skål. Anret koldskålen i 4 skåle med jordbær, melon, mynte og rugbrød og server straks.

Skyrkoldskål med jordbær, ristet rugbrøg og mynte

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 17 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag