Få en pink udgave ved at udskifte melonen med jordbær og lav en puré. Blend 150 g jordbær med 1 spsk akaciehonning fra toppingen. Vend jordbærpureen i koldskålen og server den med friske jordbær, mynte og rugbrødscroutoner.
4233 kJ / 1012 kcal
307 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 21 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 63,4 % | 11,4 g |
Fedt: | 15,6 % | 1,3 g |
Opskriften til alle jer der elsker skyr, koldskål og friske jordbær.
Mørkt rugbrød i små tern
|
150 g |
---|---|
Smør
|
15 g |
Akaciehonning
|
2 spsk |
2½ dl | |
Kærnemælk
|
½ liter |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Jordbær i kvarte
|
250 g |
Kantalupmelon i små tern eller kugler
|
150 g |
Fintstrimlede friske mynteblade
|
3 spsk |