Kammerjunkere til koldskål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(102 vurderinger)

60+ min

Skal du have koldskål? Så prøv denne nemme opskrift på fedtfattige, hjemmelavede kammerjunkere - de smager virkelig lækkert.

Ingredienser

Antal portioner

Kammerjunkere (ca. 75 stk.)

  • 2 æg
  • 150 g sukker (ca. 1¾ dl)
  • 50 g smør - smeltet og afkølet
  • 300 g hvedemel (ca. 5 dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • ¼ tsk fint salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker sammen i ca. 4 min. Tilsæt det smeltede afkølede smør. Bland mel, bagepulver og salt og vend det i dejen. Ælt dejen let sammen og lad den hvile tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Del dejen i 3 portioner og form dem til stænger (ca. 35 cm lange). Læg stængerne på en plade med bagepapir og forbag dem midt i ovnen. Stil pladen på en bagerist og lad stængerne køle af 1-2 min. Skær stængerne i ½ cm tykke skiver. Læg skiverne på bagepapiret og bag kagerne færdige midt i ovnen.

Server kammerjunkerne til koldskål.

Tip

Kammerjunkere kan opbevares i en tæt kagedåse.

Forbagning

Ca. 25 min. ved 175° - traditionel ovn.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: