Kammerjunkere til koldskål

Kammerjunkere til koldskål

60+ min
Skal du have koldskål? Så prøv denne nemme opskrift på hjemmelavede kammerjunkere - de er knasede gode!
Velbekomme!
Variation

Lav mini-kammerjunkere - ca. 200 stk: Del dejen i 4 stykker og tril dem til pølser (á ca. 50 cm). Skær hver pølse i ca. 40 stykker og læg dem på to plader med bagepapir. Foretrækker du dine kammerjunkere runde, kan du trille hvert stykke til en kugle. Bag mini-kammerjunkerne ca. 15 min. ved 225° - varmluft.

Tip

Kammerjunkere kan opbevares i en tæt kagedåse.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2163 kJ / 2163 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1483 kJ / 354 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 8 % 7 g
Kulhydrat: 69,2 % 60,4 g
Fedt: 22,8 % 9,1 g

Ingredienser