Koldskål med kanelcroutoner

Koldskål med kanelcroutoner

15 min
Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.

Sådan gør du

  • Skær brødet i tern og rist dem i ca. 10 min. i en tør pande. Bland kanel, farin og salt og drys det over brødet. Tilsæt smør og steg i yderligere ca. 2 min. - til croutonerne er gyldne.
  • Server kanelcroutonerne på den iskolde koldskål, pynt med blomster.
Energiindhold for hele retten:

5339 kJ / 1276 kcal

Næringsindhold pr. 100g

440 kJ / 105 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 14,9 % 3,9 g
Kulhydrat: 61,3 % 15,8 g
Fedt: 23,8 % 2,8 g

Ingredienser

4 skiver Rugbrød (ca. 200 g)
½ tsk Stødt kanel
1 tsk Brun farin
1 nip fint salt
10 g Smør
1 liter Koldskål
Pynt
Spiselige blomster