Koldskål med kanelcroutoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

15 min

Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver rugbrød (ca. 200 g)
  • ½ tsk stødt kanel
  • 1 tsk brun farin
  • 1 nip fint salt
  • 10 g smør

Pynt

  • spiselig blomst

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær brødet i tern og rist dem i ca. 10 min. i en tør pande. Bland kanel, farin og salt og drys det over brødet. Tilsæt smør og steg i yderligere ca. 2 min. - til croutonerne er gyldne.

Server kanelcroutonerne på den iskolde koldskål, pynt med blomster.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag