Koldskål med kanelcroutoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver rugbrød (ca. 200 g)
  • ½ tsk stødt kanel
  • 1 tsk brun farin
  • 1 nip fint salt
  • 10 g smør

Pynt

  • spiselig blomst

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær brødet i tern og rist dem i ca. 10 min. i en tør pande. Bland kanel, farin og salt og drys det over brødet. Tilsæt smør og steg i yderligere ca. 2 min. - til croutonerne er gyldne.

Server kanelcroutonerne på den iskolde koldskål, pynt med blomster.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: