Koldskål med kanelcroutoner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver rugbrød (ca. 200 g)
  • ½ tsk stødt kanel
  • 1 tsk brun farin
  • 1 nip fint salt
  • 10 g smør

Pynt

  • spiselig blomst

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær brødet i tern og rist dem i ca. 10 min. i en tør pande. Bland kanel, farin og salt og drys det over brødet. Tilsæt smør og steg i yderligere ca. 2 min. - til croutonerne er gyldne.

Server kanelcroutonerne på den iskolde koldskål, pynt med blomster.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: