Koldskål med kanelcroutoner

Koldskål med kanelcroutoner

15 min
Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.

Sådan gør du

  • Skær brødet i tern og rist dem i ca. 10 min. i en tør pande. Bland kanel, farin og salt og drys det over brødet. Tilsæt smør og steg i yderligere ca. 2 min. - til croutonerne er gyldne.
  • Server kanelcroutonerne på den iskolde koldskål, pynt med blomster.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3926 kJ / 938 kcal

Næringsindhold pr. 100g

323 kJ / 77 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 20,3 % 3,9 g
Kulhydrat: 58,6 % 11,2 g
Fedt: 21,1 % 1,8 g

Ingredienser

Rugbrød (ca. 200 g)
4 skiver
Stødt kanel
½ tsk
Brun farin
1 tsk
1 nip fint salt
Smør
10 g
Pynt
Spiselige blomster