Koldskål med knækbrødsdrys

Koldskål med kanelcroutoner
15 min
Croutoner er en fin måde at få anvendt sine brødrester på - her i en sød udgave med farin og kanel.
Ingredienser
Antal portioner
- 4 skiver daggammelt italiensk brød
- ½ tsk stødt kanel
- 1 tsk brun farin
- 1 nip fint salt
- 10 g smør
-
1 liter Cheasy® Koldskål med A38® og æg
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær brødet i terninger - fjern evt. skorpen først. Rist terningerne gyldne på en varm, tør pande under omrøring. Bland kanel, farin og salt og drys det over brødet. Tilsæt smør og vend det hele sammen nogle minutter, til croutonerne har opsuget smagsstofferne. Serveres sammen med koldskålen.
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 5780 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 8,1 g
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 25 %
Kilde:
Marianne Odgaard