ARLA® MADLØJER
ARLA® MADLØJER

Sjove aktiviteter til vinterferien

Når vi ikke kan rejse og ferien foregår med de nærmeste, er det skønt at lave aktiviteter, som hele familien kan være sammen om – og for en tid glemme alt om hjemmeskole og hjemmekontor. Tag med Britta og hendes børn, Albert og Frida, på Madløjer i vinterferien og oplev, hvordan mad og madlavning bliver til familiehygge i børnehøjde - både inde og ude i den danske natur.

Nemme pandekager for børn

Børn kan opleve stor succes og stolthed ved selv at gå i køkkenet – og her er pandekager oplagt. Se med når Albert og Frida viser, hvordan pandekager bliver til en hyggelig aktivitet – ude såvel som inde.

*Laver I pandekagerne over bål, bør en forælder hjælpe til.

LAV PANDEKAGER | ET SIKKERT FERIEHIT

LAV BÅLSUPPE I DET FRI

Vidste du, at du gerne må lave et bål på de danske strande?* Eller i de bålhytter der findes rundt omkring i Danmark? Mad over bål er en hyggelig og sjov udeaktivitet at lave sammen med sine børn. Se med, når Britta og hendes børn laver bålsuppe – og få tips og tricks fra bålekspert Jakob Nusbaum.

LAV BÅLSUPPE I DET FRI

Bag fastelavns­boller sammen

Tag børnene med i køkkenet og slip kreativiteten løs. Fastelavnsboller med børn skal ikke være perfekte – det er hyggen og børnenes oplevelse af at kunne selv, det handler om. Britta og Frida går i det kreative hjørne og giver dig tips til fyld og pynt og viser dig hvordan du laver en nem, hjemmelavet vaniljecreme.

Fastelavnsboller

TA’ PÅ RAMSLØGSJAGT

Ramsløgsjagt er en oplagt udeaktivitet for hele familien. Se med og få gode råd, når Britta og hendes børn går på ramsløgsjagt med urtesamler Thomas Laursen. Bliv inspireret til simple retter, du kan lave derhjemme med din egen ramsløgsfangst.

TA’ PÅ RAMSLØGSJAGT

FIND BÅLPLADSER OG BÅLHYTTER HER

Vil du også lave mad i det fri, ligesom Albert, Frida og Britta? Find oversigten over Naturstyrelsens pladser og bålhytter og få nyttig viden om, hvordan man laver bål i naturen.

FIND BÅLPLADSER OG BÅLHYTTER HER

Følg os på Instagram @arladk og få endnu mere inspiration til vinterferie­hygge

Følg os på Instagram @arladk og få endnu mere inspiration til vinterferiehygge

Bedre madvaner til næste generation

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Bedre madvaner | Arla