Dejligt hvidløgssmør til både fisk, kød, grøntsager, kartofler og brød.
Du kan godt lave smør uden at syrne fløden 12-24 timer først, men så skal du tilsætte lidt citronsaft til det færdige smør for at få lidt af den syrnede smag. Du kan piske smørret med en håndmixer i stedet for at ryste det. Pisk til smørret tydeligt har delt sig i de 2 faser. Lav smøret til kryddersmør ved at tilsætte fx krydderurter, hvidløg, citronskal, krydderier m.m.
3778 kJ / 903 kcal
1369 kJ / 327 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 2,7 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 4,1 % | 3,3 g |
Fedt: | 93,2 % | 34,5 g |
Lav smør helt fra bunden med kun tre ingredienser - piskefløde, kærnemælk og salt! Hjemmelavet smør en en sjov aktivitet for både børn og voksne. Smørret kan trylles om til kryddersmør ved at tilsætte krydderurter, hvidløg, citron og/eller krydderier.