Ny

Sachertorte

60+ min

Sachertorte, den nærmest sagnomspundne chokoladekage, der har gået sin sejrsgang verden over. Sachertorten er opfundet af den unge kokkeelev Frans Sacher i 1832. I mange år har der været en tvist om, hvor i Wien i Østrig man serverer den originale sachertorte. Om tvisten er bilagt er uvist, men sachertorten er under alle omstændigheder en lækker sag.

Sachertorte
Mere inspiration

Har du lyst til at give dig i kast med flere lækre kager?

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

33302 kJ / 7959 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1497 kJ / 358 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 4,2 % 3,7 g
Kulhydrat: 43,8 % 38,5 g
Fedt: 52 % 21 g
Tip

Kagen er en smule underbagt. Vil du have en helt gennembagt chokoladekage, kan du bage den ca. 5 min ekstra - men pas på den ikke bliver tør.

Tilberedningstip

Du kan stille den chokoladeovertrukne kage i fryseren 1-2 min. Så får chokoladen et kuldechok og stivner hurtigere, uden at blive mat.

Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser