I stedet for gule beder, kan du bruge kartofler.
7054 kJ / 1686 kcal
272 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 25,3 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 7,3 g |
Fedt: | 28,9 % | 2,1 g |
100 g
Havregryn (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
125 g
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
|
75 g
Hytteost
|
|
1
Sammenpisket æg
|
|
1-2 spsk vand
|
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
4
Porrer i tynde skiver (ca. 400 g)
|
|
4
Gule beder i små tern
|
2
Æg
|
|
---|---|
175 g
Hytteost
|
|
½ tsk
Revet muskatnød
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Kalkunbacon i strimler
|
salat af 350 g
Dampede grønne bønner og
|
|
---|---|
50 g
Finthakket rødløg drysset med salt og peber
|