Tærte med tun

Bedømmelse

(18 vurderinger)

60+ min

Tunen giver et dejligt twist til den traditionelle madtærte.

Ingredienser

Antal portioner

Dej

Fyld

Tilbehør

  • blandet salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt ost og salt og saml hurtigt dejen. Tryk dejen ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad den gå halvt op ad formens sider. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.

Fyld

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom porreringene i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 2 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte og lad dem dryppe godt af. Bland ost med æg, cremefraiche, mel, basilikum, salt og peber. Vend tun og porreringe i æggemassen og fordel fyldet i den forbagte bund. Bag tærten midt i ovnen.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 61 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: