Tærte med tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

Tunen giver et dejligt twist til den traditionelle madtærte.

Ingredienser

Antal portioner

Dej

Fyld

Tilbehør

  • blandet salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt ost og salt og saml hurtigt dejen. Tryk dejen ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad den gå halvt op ad formens sider. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.

Fyld

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom porreringene i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 2 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte og lad dem dryppe godt af. Bland ost med æg, cremefraiche, mel, basilikum, salt og peber. Vend tun og porreringe i æggemassen og fordel fyldet i den forbagte bund. Bag tærten midt i ovnen.

Forbagning

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: