Her er opskrift til den dej du skal bruge til Pizza Bianco.
Pizzaen vil også smage godt hvis du tilføjer en tør, moden ost. Brug evt vinterkartofler til pizzaen eller skift kartofler ud med tynde skiver squash. Du kan tilføje grønne asparges. Skær dem i ca. 1 cm stykker og kom dem på sammen med kartoffelskiverne.
Top den bagte pizza med salat eller friske tomater inden servering.
13952 kJ / 3335 kcal
1062 kJ / 254 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 9,7 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 20,1 g |
Fedt: | 58,1 % | 16,7 g |
Portion langtidshævet pizzadej (se opskrift i link)
|
1 |
---|
Små nye kartofler
|
400 g |
---|---|
Fint salt
|
1 tsk |
3 dl | |
Fed hvidløg knust
|
1 |
Citron (usprøjtet)
|
Skal fra ½ |
Friskkværnet peber
|
Arla Karolines Køkken® Mozzarella Tern
|
150 g |
---|---|
Blade fra frisk rosmarin
|
2 dl |
Jomfruolivenolie til topping
|
4 spsk |