Spidskåls-tacos med kylling og avocado
Ny

Spidskåls-tacos med kylling og avocado

35 min Hovedret

Vild med spidskål? Så skal du prøve disse spidskåls-tacos med kylling og hytteost. Så nemt - så lækkert. Tacos af spidskål er en smuk og indbydende ret. Normalt bruger man tacoskaller til at holde på fyldet, men vi har valgt at bruge kålsblade til at wrappe fyldet af kylling, avocado, hytteost og kerner. Det giver en lidt lettere ret og på den måde får du masser af de sunde grøntsager og ikke mindst dejlig sprød spidskål.

Mere inspiration

Syltede rødløg kan købes på glas, men det er også nemt at syltede dem selv.

Velbekomme!
Tips

Vend avocadoskiverne med lidt eddike eller limesaft, med mindre du skærer den ud lige før serveringen. Du kan servere de fyldte tacos i tortillapandekager i stedet for kålblade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7238 kJ / 1730 kcal

Næringsindhold pr. 100g

455 kJ / 109 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 31,9 % 8,5 g
Kulhydrat: 42,2 % 11,3 g
Fedt: 25,9 % 3,2 g

Ingredienser