Spidskåls-tacos med kylling og avocado

Spidskåls-tacos med kylling og avocado

35 min Hovedret
Vild med spidskål? Så skal du prøve disse spidskåls-tacos med kylling og hytteost. Så nemt - så lækkert. Tacos af spidskål er en smuk og indbydende ret. Normalt bruger man tacoskaller til at holde på fyldet, men vi har valgt at bruge kålsblade til at wrappe fyldet af kylling, avocado, hytteost og kerner. Det giver en lidt lettere ret og på den måde får du masser af de sunde grøntsager og ikke mindst dejlig sprød spidskål.
Mere inspiration

Syltede rødløg kan købes på glas, men det er også nemt at syltede dem selv.

Syltede rødløg
15 min
Syltede rødløg
(261)
Velbekomme!
Tips

Vend avocadoskiverne med lidt eddike eller limesaft, med mindre du skærer den ud lige før serveringen. Du kan servere de fyldte tacos i tortillapandekager i stedet for kålblade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7238 kJ / 1730 kcal

Næringsindhold pr. 100g

455 kJ / 109 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 31,9 % 8,5 g
Kulhydrat: 42,2 % 11,3 g
Fedt: 25,9 % 3,2 g
Relateret video
Spidskåls-tacos med kylling og avocado

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise