Ønsker du et alternativ til knuste kartofler, så er perlespelt også et godt bud. Saucen kan evt. jævnes med 1-2 spsk majsstivelse.
8493 kJ / 2030 kcal
294 kJ / 70 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 21,1 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 44,4 % | 7,7 g |
Fedt: | 34,5 % | 2,7 g |
1 kg
Kartofler med skræl
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Afpudset svinemørbrad i små stykker
|
|
100 g
Kalkunbacon i tern
|
|
800 g
Rensede champignoner - hele og halve
|
|
2
Store rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Røget paprika
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
Grofthakket bredbladet persille
|
---|