Ønsker du et alternativ til knuste kartofler, så er perlespelt også et godt bud. Saucen kan evt. jævnes med 1-2 spsk majsstivelse.
8604 kJ / 2056 kcal
298 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 20,8 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 7,7 g |
Fedt: | 35,3 % | 2,8 g |
Kartofler med skræl
|
1 kg |
---|---|
Groft salt
|
1½ tsk |
Smør
|
15 g |
---|---|
Afpudset svinemørbrad i små stykker
|
200 g |
Kalkunbacon i tern
|
100 g |
Rensede champignoner - hele og halve
|
800 g |
Store rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
2 |
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Groft salt
|
2 tsk |
Røget paprika
|
1 tsk |
Piskefløde
|
1½ dl |
Grofthakket bredbladet persille
|
---|