Maltbrød med kefir og rug

Maltbrød med kefir og rug

60+ min Tilbehør
Fryseegnet
Maltbrød - eller kefirbrød - fuld af smag og med mørke undertoner af malt. Super nemt at lave - men det smager som om du har brugt en hel weekend på det!
Mere inspiration

Lækkert grovbrød - til mad - og ostemad ....

Grovbrød
60+ min
Grovbrød
(17)
Velbekomme!
Tips

Sæt gærmængden ned til 10 g og lad dejen koldhæve i køleskabet natten over.

Tips

Brug 3 spsk. mørk maltsirup i stedet for sirup og maltmel.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3036 kJ / 3036 kcal

Næringsindhold pr. 100g

795 kJ / 190 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 11,5 % 5,4 g
Kulhydrat: 83,1 % 38,8 g
Fedt: 5,4 % 1,2 g

Ingredienser