Lækkert grovbrød - til mad - og ostemad ....
Sæt gærmængden ned til 10 g og lad dejen koldhæve i køleskabet natten over.
Brug 3 spsk. mørk maltsirup i stedet for sirup og maltmel.
12586 kJ / 3008 kcal
788 kJ / 188 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 10,7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 83,3 % | 38,6 g |
Fedt: | 6 % | 1,3 g |
Vand - lillefingervarmt
|
½ liter |
---|---|
2 dl | |
Gær
|
25 g |
Groft salt
|
1 spsk |
Mørk sirup
|
2 spsk |
Maltmel
|
2 spsk |
Rugmel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Hvedemel
|
650 g |