Maltbrød med kefir og rug

60+ min Tilbehør

Maltbrød - eller kefirbrød - fuld af smag og med mørke undertoner af malt. Super nemt at lave - men det smager som om du har brugt en hel weekend på det!

Maltbrød med kefir og rug
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12627 kJ / 3018 kcal

Næringsindhold pr. 100g

790 kJ / 189 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 11,6 % 5,4 g
Kulhydrat: 83,6 % 38,8 g
Fedt: 4,8 % 1 g
Tips

Sæt gærmængden ned til 10 g og lad dejen koldhæve i køleskabet natten over.

Tips

Brug 3 spsk. mørk maltsirup i stedet for sirup og maltmel.

Ingredienser