A38 med hyldeblomstchia

A38 med hyldeblomstchia

15 min
Få en god start på dagen med hyldeblomstmarinerede chiafrø og skøn frugt og grønt på dit yndlings mejeriprodukt. Varier din morgenmed med forskellige toppings - prøv dig frem og find de smage og konsistenser der lige er dig. Det smager skønt med denne blanding af jordbær og hyldeblomst - og der kommer knas fra agurk og mandler.
https://www.arla.dk/opskrifter/hyldeblomstchiafro/

Sådan gør du

Hyldeblomstchia
  • Bland saft, vand, chiafrø og vaniljepulver sammen og lad det trække i ca. 15 min.
A38 med topping
  • Vend agurk og jordbær sammen med hyldeblomstchiaen.
  • Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel frugt og grønt herpå.
  • Drys med mandler og server.

Du kan udskifte hyldeblomstsaft med din yndlingssaft - og jordbær med frugt, der er i sæson. Er du ikke til agurk, så giver æbletern samme knas.

Energiindhold for hele retten:

1889 kJ / 451 kcal

Næringsindhold pr. 100g

253 kJ / 60 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 23,5 % 3,5 g
Kulhydrat: 39,5 % 5,9 g
Fedt: 37 % 2,5 g

Ingredienser

Hyldeblomstchia
2 spsk Koncentreret hyldeblomstsaft
2 spsk Vand
1 spsk Chiafrø
1 nip vaniljepulver
A38 med topping
125 g Agurk i tern
125 g Jordbær i tern
4 dl A38 naturel, eller andet syrnet produkt
25 g Mandler i grove stykker