A38 med hyldeblomstchia

A38 med hyldeblomstchia

15 min
Få en god start på dagen med hyldeblomstmarinerede chiafrø og skøn frugt og grønt på dit yndlings mejeriprodukt. Varier din morgenmed med forskellige toppings - prøv dig frem og find de smage og konsistenser der lige er dig. Det smager skønt med denne blanding af jordbær og hyldeblomst - og der kommer knas fra agurk og mandler.

Sådan gør du

Hyldeblomstchia
  • Bland saft, vand, chiafrø og vaniljepulver sammen og lad det trække i ca. 15 min.
A38 med topping
  • Vend agurk og jordbær sammen med hyldeblomstchiaen.
  • Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel frugt og grønt herpå.
  • Drys med mandler og server.
Variation

Du kan udskifte hyldeblomstsaft med din yndlingssaft - og jordbær med frugt, der er i sæson. Er du ikke til agurk, så giver æbletern samme knas.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1905 kJ / 455 kcal

Næringsindhold pr. 100g

255 kJ / 61 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 23,5 % 3,5 g
Kulhydrat: 39,2 % 5,9 g
Fedt: 37,3 % 2,6 g
Mere inspiration

Her en anden god topping til din morgenmad.

Ingredienser

Hyldeblomstchia
Koncentreret hyldeblomstsaft
2 spsk
Vand
2 spsk
Chiafrø
1 spsk
1 nip vaniljepulver
A38 med topping
Agurk i tern
125 g
Jordbær i tern
125 g
A38 naturel, eller andet syrnet produkt
4 dl
Mandler i grove stykker
25 g