Appelsin-passionstopping og flager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Friske frugter på morgenmaden sammen med sprøde flager og søde nødder.

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Ristede femkornsflager

  • 100 g rugflager (ca. 2 dl)
  • 3 spsk sukker
  • 25 g grofthakkede usaltede pistacienøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Ristede femkornsflager

Kom flager, sukker og pistacienødder i en tør pande og rist blandingen ved kraftig varme, først i ca. 2 min. og herefter i ca. 5 min. ved jævn varme - rør af og til. Lad flagerne køle af.

Vend appelsin og passionfrugt sammen. Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel frugt og flager herpå. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: