Appelsin-passionstopping og flager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Friske frugter på morgenmaden sammen med sprøde flager og søde nødder.

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Ristede femkornsflager

  • 100 g rugflager (ca. 2 dl)
  • 3 spsk sukker
  • 25 g grofthakkede usaltede pistacienøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Ristede femkornsflager

Kom flager, sukker og pistacienødder i en tør pande og rist blandingen ved kraftig varme, først i ca. 2 min. og herefter i ca. 5 min. ved jævn varme - rør af og til. Lad flagerne køle af.

Vend appelsin og passionfrugt sammen. Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel frugt og flager herpå. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: