A38 med appelsin-passionstopping

A38 med appelsin-passionstopping

15 min
Morgenmad med A38 bliver endnu mere lækker, når du kommer en topping af appelsin, passionsfrugt, ristede rugflager og pistacienødder på. Du kan riste flager til flere dage ad gangen - og så kan du variere med frugt og nødder efter årstid, lager og lyst.
https://www.arla.dk/opskrifter/appelsin-passionstopping-og-flager/

Sådan gør du

Ristede rugflager
  • Kom flager, sukker og pistacienødder i en tør pande og rist blandingen ved kraftig varme, først i ca. 2 min. og herefter i ca. 5 min. ved jævn varme - rør af og til.
  • Lad flagerne køle af.
A38 med appelsin-passionstopping
  • Vend appelsin og passionfrugt sammen.
  • Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel frugt og flager herpå.
  • Server straks.

Passionsfrugten giver en sød smag og lidt "sauce". Har du ikke passionsfrugt men mangler lidt sødme og saft, kan du komme lidt flydende blomsterhonning på din A38 sammen med den frugt du har. Vindruer og æbler er gode at have på lager til formålet.

Energiindhold for hele retten:

3305 kJ / 790 kcal

Næringsindhold pr. 100g

482 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 16,9 % 4,8 g
Kulhydrat: 66,8 % 18,9 g
Fedt: 16,3 % 2,1 g
Mere inspiration

Her en anden velsmagende topping til A38 eller hvad du nu vælger til din morgenmad.

Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Ingredienser

Ristede rugflager
100 g Rugflager (ca. 2 dl)
3 spsk Sukker
25 g Grofthakkede usaltede pistacienødder
A38 med appelsin-passionstopping
1 Appelsin i fileter (ca. 100 g)
1 Passionsfrugt - kernerne heraf
4 dl A38 naturel, eller andet syrnet produkt