Appelsin-passionstopping og flager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Friske frugter på morgenmaden sammen med sprøde flager og søde nødder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Ristede femkornsflager

  • 100 g rugflager (ca. 2 dl)
  • 3 spsk sukker
  • 25 g grofthakkede usaltede pistacienøddekerner
  • 1 appelsin i fileter (ca. 100 g)
  • 1 passionsfrugt - kernerne heraf
  • 4 dl Arla A38® Ymer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ristede femkornsflager

Kom flager, sukker og pistacienødder i en tør pande og rist blandingen ved kraftig varme, først i ca. 2 min. og herefter i ca. 5 min. ved jævn varme - rør af og til. Lad flagerne køle af.

Vend appelsin og passionfrugt sammen. Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel frugt og flager herpå. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag