A38 med appelsin-passionstopping
15 min
•
Morgenmad med A38 bliver endnu mere lækker, når du kommer en topping af appelsin, passionsfrugt, ristede rugflager og pistacienødder på. Du kan riste flager til flere dage ad gangen - og så kan du variere med frugt og nødder efter årstid, lager og lyst.
Ingredienser
Ristede rugflager
100 g
Rugflager (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
|
25 g
Grofthakkede usaltede pistacienødder
|
A38 med appelsin-passionstopping
1
Appelsin i fileter (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1
Passionsfrugt - kernerne heraf
|
|
4 dl
A38 naturel, eller andet syrnet produkt
|
Sådan gør du
Ristede rugflager
A38 med appelsin-passionstopping
Passionsfrugten giver en sød smag og lidt "sauce". Har du ikke passionsfrugt men mangler lidt sødme og saft, kan du komme lidt flydende blomsterhonning på din A38 sammen med den frugt du har. Vindruer og æbler er gode at have på lager til formålet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3305 kJ / 790 kcal
Næringsindhold pr. 100g
482 kJ / 115 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 16,9 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 66,8 % | 18,9 g |
Fedt: | 16,3 % | 2,1 g |
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.