Havregrynsbollerne skal i ovnen, når de er formet, altså ingen efterhævning. Det betyder at bollerne revner lidt i toppen. Det gør dem kun ekstra sprøde og rustikke at se på.
11667 kJ / 2788 kcal
815 kJ / 195 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 12,4 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 76 % | 36,4 g |
Fedt: | 11,6 % | 2,5 g |
4 dl
Vand
|
|
---|---|
¼ liter
A38 naturel
|
|
10 g
Gær
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
120 g
Finvalsede havregryn (ca. 3 dl)
|
|
125 g
Fuldkornsspeltmel (ca. 2 dl)
|
|
500 g
Hvedemel
|
Havregryn
|
---|