Her er endnu et forslag til en dejlig topping til din morgenmad.
Syltet ingefær giver både sødme og lidt "hot" fornemmelse og passer virkelig godt til ananas. Men du kan prøve dig frem med andre frugter. Den sirup, der er omkring ingefæren er også meget lækker på frugt og på syrnede produkter til morgenmad.
1386 kJ / 331 kcal
265 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 29,1 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 44 % | 6,9 g |
Fedt: | 26,9 % | 1,9 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Chiafrø
|
2 spsk |
---|
Ananas i små tern
|
75 g |
---|---|
Finthakket sød syltet ingefær
|
2 tsk |
4 dl | |
Knust groft knækbrød
|
10 g |