Syltet ingefær giver både sødme og lidt "hot" fornemmelse og passer virkelig godt til ananas. Men du kan prøve dig frem med andre frugter. Den sirup, der er omkring ingefæren er også meget lækker på frugt og på syrnede produkter til morgenmad.
1253 kJ / 299 kcal
240 kJ / 57 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 31,1 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 41,1 % | 5,8 g |
Fedt: | 27,8 % | 1,8 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
2 spsk
Chiafrø
|
---|
75 g
Ananas i små tern
|
|
---|---|
2 tsk
Finthakket sød syltet ingefær
|
|
4 dl
A38 naturel, eller andet syrnet produkt
|
|
10 g
Knust groft knækbrød
|