Grydebrød med grahamsmel og valnødder

Tilbehør

Brød bagt i en støbejernsgryde giver en sprød og lækker skorpe. Her i en variation med smagfulde valnødder.

Grydebrød med grahamsmel og valnødder
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10038 kJ / 2399 kcal

Næringsindhold pr. 100g

881 kJ / 211 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,5 g
Protein: 13,9 % 7,2 g
Kulhydrat: 62,9 % 32,6 g
Fedt: 23,2 % 5,5 g
OBS

Vær opmærksom på at støbejernsgryden og låget bliver meget varm. Vær derfor meget forsigtig, både når dejen skal i gryden og når brødet skal op.

Tip

I stedet for en støbejernsgryde kan du bruge en stegeso.

Ingredienser