Grydebrød med grahamsmel og valnødder

Grydebrød med grahamsmel og valnødder

Tilbehør

Brød bagt i en støbejernsgryde giver en sprød og lækker skorpe. Her i en variation med smagfulde valnødder.

Mere inspiration

Her er endnu en skøn opskrift på grydebrød.

Velbekomme!
OBS

Vær opmærksom på at støbejernsgryden og låget bliver meget varm. Vær derfor meget forsigtig, både når dejen skal i gryden og når brødet skal op.

Tip

I stedet for en støbejernsgryde kan du bruge en stegeso.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10038 kJ / 2399 kcal

Næringsindhold pr. 100g

881 kJ / 211 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,5 g
Protein: 13,9 % 7,2 g
Kulhydrat: 62,9 % 32,6 g
Fedt: 23,2 % 5,5 g

Ingredienser