Grydebrød med grahamsmel og valnødder

Grydebrød med grahamsmel og valnødder

60+ min Tilbehør
Dette grydebrød indeholder både fuldkorn og nødder og det har en skøn krumme. Grydebrød hedder som det hedder, fordi det er brød bagt i en støbejernsgryde, og den stærke varme giver en sprød og lækker skorpe. Denne version af grydebrød har ekstra smag og noget at tygge på, da der er valnødder i dejen. Prøv at servere grydebrød med grahamsmel og valnødder til et godt stykke ost.
Mere inspiration

Her er endnu en skøn opskrift på grydebrød - her i langtidshævet udgave.

Velbekomme!
OBS

Vær opmærksom på at støbejernsgryde og låg bliver meget varme. Vær derfor meget forsigtig, både når dejen skal i gryden og når brødet skal op.

Tip

I stedet for en støbejernsgryde kan du bruge en stegeso.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10038 kJ / 2399 kcal

Næringsindhold pr. 100g

881 kJ / 211 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,5 g
Protein: 13,9 % 7,2 g
Kulhydrat: 62,9 % 32,6 g
Fedt: 23,2 % 5,5 g

Ingredienser