Mysli med nødder og tørret frugt

Mysli med nødder og tørret frugt

30 min
Sprød og knasende mysli til din yndlingsyoghurt.

Sådan gør du

  • Kom hasselnøddekernerne i en lille bradepande.
  • Fordel rugflagerne på 2 plader med bagepapir og fordel honning og smørtern henover.
  • Rist hasselnødder og rugflagerne i ovnen - vend i rugflagerne undervejs.
  • Tag hasselnøddekernerne ud efter ca. 8 min. og gnid hinderne af.
  • Lad rugflagerne afkøle og bland dem med afskallede hasselnødder og tørret frugt.
  • Opbevar myslien i et glas med tætsluttende låg.
Tip
  • Server til et syrnet produkt, fx yoghurt, ymer eller tykmælk.
  • Ristning af hasselnødder: ca. 8 min ved 175° - varmluft. Ristning af rugflager: ca. 15 min. ved 175° - varmluft.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8437 kJ / 2016 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1493 kJ / 357 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 9,5 g
Protein: 8,7 % 7,6 g
Kulhydrat: 58,8 % 51,6 g
Fedt: 32,5 % 13,1 g

Ingredienser

Hasselnøddekerner
100 g
Rugflager (ca. 5 dl)
250 g
Flydende honning
2 spsk
Smør i små tern
25 g
Blandede tørret frugt, fx rosiner, abrikoser og figner i strimler (ca. 2 dl)
150 g