Femkornsflagemysli med boghvede og kiks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Godt med de grove sager til morgenmaden- og en tilsnigelse af lidt sødt i kraft af kiks og honning.

Ingredienser

Ca. 1 liter - 425 g

Antal portioner

  • 200 g femkornsflager (ca. 4 dl)
  • 60 g boghvedegryn (ca. 1 dl)
  • 4 grofthakkede digestive kiks
  • 25 g smør
  • ½ dl sesamfrø
  • 2 spsk flydende honning
  • 50 g ristede kokosflager

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel flager, boghvede, kiks, smør, sesamfrø og honning på en plade med bagepapir. Bag blandingen midt i ovnen. Myslien skal være sprød og gylden - rør af og til. Tag myslien ud af ovnen og fordel kokosflagerne herpå. Lad myslien køle helt af og vend blandingen godt sammen.

Tip

I stedet for digestive kiks kan du bruge kammerjunkere eller andre kiks.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,9 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: