Femkornsflagemysli med boghvede og kiks
45 min

Femkornsflagemysli med boghvede og kiks

Godt med de grove sager til morgenmaden- og en tilsnigelse af lidt sødt i kraft af kiks og honning.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Femkornsflagemysli med boghvede og kiks

Godt med de grove sager til morgenmaden- og en tilsnigelse af lidt sødt i kraft af kiks og honning.

Ca. 1 liter - 425 g

Antal portioner
  • 200 g femkornsflager (ca. 4 dl)
  • 60 g boghvedegryn (ca. 1 dl)
  • 4 grofthakkede digestive kiks
  • 25 g smør
  • ½ dl sesamfrø
  • 2 spsk flydende honning
  • 50 g ristede kokosflager

Fremgangsmåde:

Fordel flager, boghvede, kiks, smør, sesamfrø og honning på en plade med bagepapir. Bag blandingen midt i ovnen. Myslien skal være sprød og gylden - rør af og til. Tag myslien ud af ovnen og fordel kokosflagerne herpå. Lad myslien køle helt af og vend blandingen godt sammen.

Tip

I stedet for digestive kiks kan du bruge kammerjunkere eller andre kiks.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,9 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 36 %
Print