Femkornsflagemysli med boghvede og kiks

Femkornsflagemysli med boghvede og kiks

45 min
Godt med de grove sager til morgenmaden- og en tilsnigelse af lidt sødt i kraft af kiks og honning.

Sådan gør du

  • Fordel flager, boghvede, kiks, smør, sesamfrø og honning på en plade med bagepapir. Bag blandingen midt i ovnen. Myslien skal være sprød og gylden - rør af og til. Tag myslien ud af ovnen og fordel kokosflagerne herpå. Lad myslien køle helt af og vend blandingen godt sammen.
Tip
  • I stedet for digestive kiks kan du bruge kammerjunkere eller andre kiks.
Bagetid
  • Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7862 kJ / 1879 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1720 kJ / 411 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 8,9 g
Protein: 8,7 % 8,8 g
Kulhydrat: 53,5 % 54,1 g
Fedt: 37,8 % 17,5 g

Ingredienser

5-kornsflager (ca. 4 dl)
200 g
Boghvedegryn (ca. 1 dl)
60 g
Grofthakkede digestive kiks
4
Smør
25 g
Sesamfrø
½ dl
Flydende honning
2 spsk
Ristede kokosflager
50 g