Femkornsflagemysli med boghvede og kiks

Femkornsflagemysli med boghvede og kiks

45 min
Godt med de grove sager til morgenmaden- og en tilsnigelse af lidt sødt i kraft af kiks og honning.
https://www.arla.dk/opskrifter/femkornsflagemysli-med-boghvede-og-kiks/

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

  • Fordel flager, boghvede, kiks, smør, sesamfrø og honning på en plade med bagepapir. Bag blandingen midt i ovnen. Myslien skal være sprød og gylden - rør af og til. Tag myslien ud af ovnen og fordel kokosflagerne herpå. Lad myslien køle helt af og vend blandingen godt sammen.
Tip
  • I stedet for digestive kiks kan du bruge kammerjunkere eller andre kiks.
Energiindhold for hele retten:

7707 kJ / 1842 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1668 kJ / 399 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 8,9 g
Protein: 9 % 8,9 g
Kulhydrat: 55,5 % 54,5 g
Fedt: 35,5 % 16 g

Ingredienser

200 g 5-kornsflager (ca. 4 dl)
60 g Boghvedegryn (ca. 1 dl)
4 Grofthakkede digestive kiks
25 g Smør
½ dl Sesamfrø
2 spsk Flydende honning
50 g Ristede kokosflager