Femkornsflagemysli med boghvede og kiks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Godt med de grove sager til morgenmaden- og en tilsnigelse af lidt sødt i kraft af kiks og honning.

Ingredienser

Ca. 1 liter - 425 g

Antal portioner

  • 200 g femkornsflager (ca. 4 dl)
  • 60 g boghvedegryn (ca. 1 dl)
  • 4 grofthakkede digestive kiks
  • 25 g smør
  • ½ dl sesamfrø
  • 2 spsk flydende honning
  • 50 g ristede kokosflager

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel flager, boghvede, kiks, smør, sesamfrø og honning på en plade med bagepapir. Bag blandingen midt i ovnen. Myslien skal være sprød og gylden - rør af og til. Tag myslien ud af ovnen og fordel kokosflagerne herpå. Lad myslien køle helt af og vend blandingen godt sammen.

Tip

I stedet for digestive kiks kan du bruge kammerjunkere eller andre kiks.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 41,9 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: