Mangosmoothie med kefir

Mangosmoothie med kefir

15 min
Mangosmoothie med kefir - en forfriskende lækker og cremet kefir drik som er et hit på både morgenbordet eller som mellemmåltid!

Sådan gør du

  • Kom mango, flormelis og citronsaft i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek. eller til blandingen er jævn. Fordel mangopuréen i to kolde glas. Hæld langsomt kefir heri, tilsæt isterninger og server straks med sugerør og en lang ske. Rør smoothien rundt inden den drikkes.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1775 kJ / 424 kcal

Næringsindhold pr. 100g

220 kJ / 53 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 14,8 % 1,9 g
Kulhydrat: 61,2 % 7,9 g
Fedt: 24 % 1,4 g

Ingredienser

Moden, skrællet mangofrugt i mindre stykker (ca. frugtkød)
250 g
Flormelis
2 spsk
Friskpresset citronsaft
1 spsk
4 dl
Isterninger
6