Figner og ristet rugbrød

Figner og ristet rugbrød

30 min
Prøv de lækre friske figner svøbt i honning og med sprødt rugbrød til.
https://www.arla.dk/opskrifter/figner-og-ristet-rugbrod/

Sådan gør du

Ristet rugbrød
  • Rist rugbrødet i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min., skru ned til jævn varme. Tilsæt smør og rist i yderligere ca. 7 min. -eller til rugbrødsternene er gyldne og sprøde. Lad dem køle af på en tallerken.
  • Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel fignerne herpå. Dryp med honning og drys med rugbrød. Server straks.
Energiindhold for hele retten:

3106 kJ / 742 kcal

Næringsindhold pr. 100g

476 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 16,6 % 4,7 g
Kulhydrat: 55,2 % 15,5 g
Fedt: 28,2 % 3,6 g

Ingredienser

Ristet rugbrød
100 g Groft rugbrød i tern
10 g Smør
4 dl Ymer
2 Friske figner i både
2 spsk Flydende honning