Figner og ristet rugbrød

Figner og ristet rugbrød

30 min
Prøv de lækre friske figner svøbt i honning og med sprødt rugbrød til.

Sådan gør du

Ristet rugbrød
  • Rist rugbrødet i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min., skru ned til jævn varme. Tilsæt smør og rist i yderligere ca. 7 min. -eller til rugbrødsternene er gyldne og sprøde. Lad dem køle af på en tallerken.
  • Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel fignerne herpå. Dryp med honning og drys med rugbrød. Server straks.
Mere inspiration

Lækre hjemmelavede rugbrødschips - uhm...

Rugbrødschips
20 min
Rugbrødschips
(7)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3078 kJ / 736 kcal

Næringsindhold pr. 100g

474 kJ / 113 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 16,8 % 4,7 g
Kulhydrat: 54,8 % 15,3 g
Fedt: 28,4 % 3,6 g

Ingredienser

Ristet rugbrød
Groft rugbrød i tern
100 g
Smør
10 g
4 dl
Friske figner i både
2
Flydende honning
2 spsk