Figner og ristet rugbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Prøv de lækre friske figner svøbt i honning og med sprødt rugbrød til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Morgenmad til 2

Antal portioner

Ristet rugbrød

  • 100 g groft rugbrød i tern
  • 10 g smør
  • 4 dl Arla A38® Ymer
  • 2 friske figner i både
  • 2 spsk flydende honning

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ristet rugbrød

Rist rugbrødet i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min., skru ned til jævn varme. Tilsæt smør og rist i yderligere ca. 7 min. -eller til rugbrødsternene er gyldne og sprøde. Lad dem køle af på en tallerken.

Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel fignerne herpå. Dryp med honning og drys med rugbrød. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag